حامد جعفرزاده در گفتوگو با ایسنا با اشاره به وجود ۲۰۰ موقوفه در تیران و کرون، اظهار کرد: ۹۰ مورد آن انتفاع داشته و مابقی مثل مساجد درآمدزا نیستند و تنها برای خدمت رسانی وقف شدهاند.
وی افزود: ۹۰ موقوفه دارای فرصت درآمدزایی نیز به دلیل اینکه اجاره بهای آنها به روز نشده، انتفاع چندانی متناسب با نیت واقف نداشته و همین موضوع مانع اثرگذاری موقوفه شده است.
رئیس اوقاف و امور خیریه تیران و کرون با بیان اینکه عمده نیت واقفان در این منطقه برگزاری مراسمهای فرهنگی و مذهبی از جمله عزاداری و روضهخوانی برای امام حسین(ع) است، تصریح کرد: با احیا و بهروزرسانی درآمدهای این موقوفات اعتبار خوبی برای برگزاری مراسمات در شهرستان خواهیم داشت.
وی ادامه داد: به دلیل عدم به روز رسانی اجاره بها موقوفات، سالیانه کمتر از ۱۰ میلیون ریال از مستأجر گرفته میشد که این چنین وضعی سزاوار موقوفه و نیت واقف نیست.
جعفرزاده با اشاره به احیا موقوفات و درآمدزایی آنها، خاطرنشان کرد: بهروز رسانی اجاره بها بر اساس قیمتهای روز انجام خواهد شد که همکاری خوبی نیز مستأجران با اوقاف و امور خیریه در این خصوص داشتهاند.
وی با بیان اینکه موقوفه فاطمه نسا تیران و کرون بیش از سه میلیون مترمربع وسعت دارد، گفت: این بزرگترین موقوفه شهرستان بوده و سه روستای این منطقه را پوشش میدهد و درآمد آن برای عتبات عالیات و کمک به زائران هزینه میشود.
رئیس اوقاف و امور خیریه تیران و کرون، اضافه کرد: تبدیل به احسن این موقوفه با همکاری مدیریت شهرستان و اجازه نماینده ولیفقیه و رئیس سازمان و اوقاف و امور خیریه کشور در حال پیگیری است.
وی با اشاره به کارکردهای وقف در تأمین نیازهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، اظهار کرد: یکی از چالشهای بزرگ در حوزه وقف تیران و کرون، نبود موقوفه با نیتهای فرهنگی، کمک به نیازمندان، تأمین نیازهای بیماران و نیازهای روز است که همت عمومی برای ترویج این فرهنگ و جذب نیت خیران است.
جعفر زاده تعامل حوزههای علمیه، رسانهها و افراد صاحب نفوذ در بین مردم را برای ترویج این فرهنگ ناب مهم خواند.
رئیس اوقاف و امور خیریه تیران و کرون به برنامههای دهه وقف در تیران و کرون اشاره کرد و گفت: برگزاری نشست با مسئولان دستگاههای اداری، برگزاری مراسم در بقاع متبرکه، معرفی واقفان، تبلیغات شهری و نواختن زنگ وقف در مدارس از جمله این برنامهها است.
انتهای پیام
نظرات