• یکشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۲۳:۰۰
  • دسته‌بندی: گزارش و تحلیل
  • کد خبر: 1402062616059
  • خبرنگار : 71415

مصائب اوکراینی‌ها در میدان جنگ؛ از سرمای گزنده تا نبرد سنگر به سنگر

مصائب اوکراینی‌ها در میدان جنگ؛ از سرمای گزنده تا نبرد سنگر به سنگر

روزنامه آمریکایی نوشت: نظامیان اوکراینی که به سختی در تلاش برای پیشروی در مواضع مستحکم نظامیان روسیه هستند، همچنان که تابستان جای خود را به روزهای کوتاه‌تر، باران‌های سیل‌آسا و سپس برف و یخبندان می‌دهد، حالا فوریتی دوچندان را برای رقم زدن یک تحول و بهره‌برداری از آن در ضدحمله خود احساس می‌کنند.

به گزارش ایسنا، روزنامه «وال‌استریت ژورنال» در تحلیل مصائب پیش‌روی سربازان اوکراینی در فصول پاییز و زمستان در ضدحمله خود علیه روسیه که بسیار بر سر آن رجزخوانی کرده بودند نوشته است: هم اوکراینی ها و هم روس‌ها هر دو به سرمای گزنده عادت دارند؛ جنگ آن‌ها تا کنون دو زمستان را به خود دیده؛ بنابراین سربازان قوای زمینی دو کشور میدان نبرد را به همین زودی ترک نخواهند کرد. اما معضل این است که رگبار بی‌وقفه می‌تواند جاده‌ها را از بین ببرد و آب‌وهوای سرد هم عملیات‌های اساسی جنگی اعم از پر کردن گلوله های توپ تا کشیدن ماشه را پیچیده‌تر کند.

یک نگرانی عمده اوکراین این است که در صورتی که در حملاتش علیه مواضع دفاعی روسیه یک رخنه ایجاد کند، با تجهیزات زرهی سنگین خود نتواند از این رخنه بهره‌برداری کند چون زمین نبرد بیش از حد گِل اندود یا برف اندود خواهد شد.

در مرحله فعلی، جنگ در سطح تقلای سفت و سخت نیروهای پیاده‌نظام در فواصل کوتاه اجرا شده و تحرکات هر دو طرف با حملات و تجسس هوایی مداوم محدود شده‌اند. نیروهای کی‌یف تلاش سختی دارند تا به مواضع دفاعی شدیدا محافظت‌شده روس‌ها ضربه زده و در ادامه رخنه‌هایی را در آن‌ها ایجاد و این رخنه‌ها را وسیع‌تر کنند به حدی که بتوانند تانک‌ها و دیگر ادوات زرهی خود را به جلو ببرند.

مصائب اوکراینی‌ها در میدان جنگ؛ از سرمای گزنده تا نبرد سنگر به سنگر

ژنرال «کریلو بودانوف» رئیس سرویس اطلاعاتی ارتش اوکراین هفته گذشته گفت: جنگ به نحوی ادامه خواهد یافت. جنگیدن در هوای سرد و مرطوب و در زمین گل اندود سخت تر خواهد بود اما عملیات‌های تهاجمی در همه جبهه‌ها ادامه خواهد یافت.

ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا اما درباره محدود شدن قابلیت اوکراینی‌ها برای پیشروی در سال جاری میلادی هشدار داده و در مصاحبه ای هفته گذشته به بی.بی.سی گفت: احتمالا چیزی حدود ۳۰ تا ۴۵ روز تا پایان فصل مناسب جنگ در سال جاری میلادی باقی مانده و بعد از آن شرایط علیه آن‌ها خواهد شد.

یک مقام نظامی غربی دیگر نیز اظهار کرد «اوکراین حوالی پایان ماه اکتبر، باید رویکردش را از حمله به حفظ مواضع و تدابیر بیشتر برای محافظت از زیرساخت غیرنظامی در برابر حملات موشکی و پهپادی روسیه در طول فصل زمستان تغییر بدهد. هم اکنون که آب و هوای گرم و عمدتا خشک باقی است، نیروهای اوکراینی همچنان برای پیشروی تلاش دارند».

وال استریت ژورنال در ادامه این مطلب درباره چالش‌های پیش‌روی اوکراینی‌ها نوشته است: مسیر پیش‌رو همچنان آکنده از خطر است. بمب افکن‌ها و پهپادهای روسی بمب‌ها را فرو ریخته و مواضع اوکراینی‌ها را برای حملات توپخانه‌ای تعیین می‌کنند. سربازان روسیه پشت خطوط درختان و نقاط کور سنگرهای پر پیچ و خم پنهان می‌شوند.

مصائب اوکراینی‌ها در میدان جنگ؛ از سرمای گزنده تا نبرد سنگر به سنگر

مصائب اوکراینی‌ها در میدان جنگ؛ از سرمای گزنده تا نبرد سنگر به سنگر

یک اپراتور پهپاد در واحد شناسایی هوایی ارتش اوکراین که در نزدیکی جبهه «وربووه» در منطقه زاپوریژیا در جنوب اوکراین فعال بوده و خودش را با شناسه «سیوی» معرفی می‌کند، گفت: روس‌ها خیلی سخت می‌جنگند. هر خانه و هر سنگری یک جنگ تمام عیار از سوی هر دو گروه با تلفات بالا را می‌طلبد.

این در حالی است که اوکراینی‌ها پس از گذشت سه ماه از آغاز ضدحمله خود که با تبلیغات رسانه‌ای و همچنین حضور ادوات نظامی غربی در جبهه جنوبی همراه شده است، پیشرفت اندکی را به دست آورده‌اند. 

وال استریت ژورنال می‌نویسد هر وقفه‌ای در حملات اوکراینی‌ها به روسیه اجازه خواهد داد مواضع خود را در مناطق تحت تصرف خود عمیق‌تر و محکم‌تر کند که این تلاش‌های اوکراینی‌ها در آینده برای بازپس‌گیری کنترل اراضی را پیچیده‌تر خواهد کرد.

«بریدی آفریک» کارشناس اندیشکده «آمریکن اینترپرایز» مستقر در واشنگتن گفت: تصاویر ماهواره ای نشان می‌دهند که روسیه هم‌اکنون در حال تقویت مواضع دفاعی است که قبلا پشت خط مقدم ایجاد کرده بود.

مصائب اوکراینی‌ها در میدان جنگ؛ از سرمای گزنده تا نبرد سنگر به سنگر

مصائب اوکراینی‌ها در میدان جنگ؛ از سرمای گزنده تا نبرد سنگر به سنگر

یک مقام ارشد سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز به وال استریت ژورنال گفت: اگر لازم است بجنگید، می‌جنگید و اگر هنوز در موقعیت پیشروی هستید، در صورتی که مفید بدانید جلو می‌روید. نیروهای پیاده نظام، می‌توانند در برف راه بروند. برای بهره‌بردن از رخنه در صفوف دشمن، در صورتی که چنین رخنه‌ای قابل دستیابی باشد، هنوز مجبورید تجهیزات و خودتان را به جلو حرکت دهید.

«اولکساندر سولونکو» یک عضو دیگر واحد پهپادی اوکراین گفت: باران کار را بسیار سخت خواهد کرد. گل آلودگی نیز قابلیت مانور را محدود می‌کند. مسیرهای لجستیک همین الان هم محدود هستند و پس از آن گزینه‌ها حتی کمتر خواهد شد. موقعیت‌ها برای تحرک خودروهای زرهی هم کمتر خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۶ ۲۳:۵۰

مردم اوکراین تا دیرنشده بهتراست که جان خودوجگرگوشه هایشان رادریابند،زلنسگی فاسدرابرکنارکنندتاجنگ پایان یابد،فردادیراست.

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۷ ۰۰:۰۱

چرا جنگ چرا انسان کشی برکسانی که باعث و بانی این جنگ ها لعنت و هرکس که قدرت طلبه جنگ طلبه و دیکتاتور هستش یوم به خوانواده فرزندان اونا فکر کنید عمق فاجعه رو تصور کنید امیدوارم روزی بیاد ما انسانها ادب بشیم و بفهميم باید با صلح کنار هم زندگی کنیم نه تمامیت خواهی و جنگ

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۷ ۱۸:۵۳

جنگ برای متجاوزبسیارسختراست چون نابه حق است.

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۷ ۲۰:۳۸

خداوند پشت و پناه اوکراینیها ! دارن جانانه از خاکشون دفاع میکنند.....اما روسها‌ی خبیث متجاوز هستند‌...روسها خاک اوکراین رو اشغال کردند __زیر ساختهای یک کشور رو نابود کردند

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۸ ۰۹:۴۴

ارتش اوکراین در ضدهوایی حمله های اخیر نفسهایش به شماره افتاده و دلیل آن درخواست از کشورهای پناه پذیر مثل لهستان برای بازگرداندن نزدیک به ۷۰ هزار پناهجو میباشد

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۸ ۱۰:۴۶

لعنت برامریکا ترس در میدان نبرد و به جان مردم اروپا افتاه که چرا دولت هایشان دست خودرا در جنگ با روسیه برده اند و از طرفی کشور های اروپایی به زمستان نزدیک میشوند و از طرفی هم رییس ناتو گفته باید خودرا برای جنگی طولانی مدت در اکراین اماده کنیم و از طرفی کشور ها و دولت های اروپایی پول مردم شان را برای جنگ با روسیه خرج میکنن از سه جهت ترس در درون مردم اروپا وارد شده است از طرفی زمستان امدو فکر نمک کن نمک را لوله کن ... عمت کن پس پوتینم فقط کافیه گازشو قطع کنه بخاطر همین بیشتر مردم اروپا زد دولت هایشان شده که چرا خودشونو وارد جنگ با روسیه کردن جنگیکه هرگز پیروز نمیشن و فقط مشکلات اقتصادی به ارمغان میارن