• یکشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402062616028
  • خبرنگار : 50295

یک مسئول در سازمان بهزیستی کشور:

بهزیستی پشت نوبتی مستمری‌بگیر ندارد

بهزیستی پشت نوبتی مستمری‌بگیر ندارد

ایسنا/زنجان سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات سازمان بهزیستی کشور گفت: سازمان بهزیستی در سطح کشور ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جامعه هدف دارد که از این تعداد ۱ و نیم میلیون نفر از این سازمان مستمری دریافت می‌کنند.

عبداله کرم‌زاده ظهر امروز (۲۶ شهریورماه) در آیین تودیع و معارفه مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه بهزیستی مولود انقلاب بوده و با ۵۲ وظیفه تشکیل شده‌ است، اظهار کرد: به نوعی سازمان بهزیستی از قبل از تولد تا دوران سالمندی به جامعه هدف خود ارائه خدمت می‌کند؛ این سازمان فعالیت گسترده و متنوعی در سطح کشور داشته و دستاوردهای آن گویا و مشخص است.

وی افزود: سازمان بهزیستی در سطح کشور ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جامعه هدف دارد که از این تعداد ۱ و نیم میلیون نفر از این سازمان مستمری دریافت می‌کنند؛ این در حالی است که در بعد خانوار نیز ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار داشته و به صورت مستقیم از خدمات آن بهره می‌گیرند.

این مسئول با بیان اینکه در دولت مردمی سیزدهم چهار رویکرد اصلی مردمی‌سازی، کارآمدی، هوشمندسازی و شفافیت در اولویت سازمان قرار دارد، تصریح کرد: به عنوان بخشی از دستاوردهای دولت در سازمان بهزیستی می‌توان به مواردی همچون پشت‌نوبتی‌های مستمری‌بگیر اشاره کرد که پشت‌نوبتی ۳ الی ۴ ساله تشکیل شده بود که حدود ۵۰۰ هزار نفر مستمری‌بگیر به بهزیستی اضافه شد. همچنین توانستیم در اردیبهشت‌ماه سال‌جاری آمار پشت‌نوبتی‌ها را صفر کنیم.

کرم‌زاده با اشاره به افزایش ۴۷ درصدی مستمری‌بگیران سال ۱۴۰۱، ادامه داد: از اتفاقات دیگر در سازمان بهزیستی می‌توان به حوزه اورژانس اجتماعی اشاره کرد که برای اولین‌بار در ردیف بودجه قرار گرفت که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تجهیزات جدیدی به این حوزه اضافه خواهد شد. همچنین در بحث فرزندخواندگی نیز فرزندانی که نیاز به درمان داشتند توسط ۴۰۰ خانوار به فرزندخواندگی قبول شدند.

وی در ادامه با بیان اینکه ۳۵ هزار واحد مسکونی تحویل جامعه هدف بهزیستی شده است، گفت: آخرین ساختار جدید سازمان بهزیستی در سال ۹۱ طراحی شده بود که بعد از ده سال بازبینی شده و ادغام برخی واحدهایی که اقدام مشابهی داشتند، تجمیع شدند و ساختار جدید به‌روز و توانمند خواهد بود. همچنین حدود ۲۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات کشوری در اختیار حوزه زیرساخت فناوری قرار داده شده و سازمان باید به سرعت بحث هوشمندسازی را پیگیری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha