• یکشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402062615958
  • خبرنگار : 30147

معاون فرمانداری تربت حیدریه:

کمربندی شهر رباط سنگ پس از گذشت ۱۰ سال بازگشایی شد

کمربندی شهر رباط سنگ پس از گذشت ۱۰ سال بازگشایی شد

ایسنا/خراسان رضوی معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار تربت‌حیدریه از بازگشایی کمربندی شهر رباط سنگ پس از گذشت ۱۰ سال خبر داد.

سید علی موسوی، در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: حدود ۱۰ سال از ساخت و تکمیل کنار گذر شهر رباط سنگ می‌گذرد که متأسفانه به دلیل برخی نواقص تاکنون امکان بهره‌برداری از آن مقدور نبود.

وی با بیان اینکه که اخیراً با رفع نواقص احصا شده توسط اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و برابر نظر پلیس‌راه با افزایش ایمنی تردد امکان بهره‌برداری از این مسیر ۸.۳ کیلومتری فراهم شد، بیان کرد: این کمربندی به منظور سهولت و ایمنی مسافرین و زائرین بارگاه منور رضوی (ع) در دهه پایانی صفر به بهره‌برداری رسید.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار تربت‌حیدریه خاطرنشان کرد: این پروژه از جمله مطالبات مردم استان و شهرستان بود که با توجه به حجم ترافیک سنگین محور، همواره معضلاتی برای عبور از داخل شهر رباط سنگ داشت و ایمنی آن تأمین نمی‌شد.

وی با بیان اینکه با تمهیدات اتخاذ شده مسیر بازگشایی شد، افزود: طی ۵ روز گذشته بیش از ۱۲۰ هزار خودرو از این محور تردد داشته‌اند که به عبارتی به طور میانگین روزانه ۲۴ هزار خودرو از این کمربندی عبور کرده‌اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار تربت‌حیدریه عنوان کرد: شهرداری رباط سنگ طرح شهری محور قدیم (مسیر عبوری داخل شهر) را تهیه، تصویب و بخش‌هایی از آن را اجرا کرده و در ادامه، برنامه‌های اجرایی شهرداری برای استفاده بهینه از فضاها و کاربری‌های حاشیه محور سبب ایجاد جذابیت و رونق شهری خواهد شد.

وی گفت: طرح اولیه کمربندی رباط سنگ به طول ۵ کیلومتر در سال ۱۳۹۰ طرح‌ریزی شد که به دلیل وجود ایرادات فنی بهره‌برداری از آن تا به امروز به تعویق افتاده است.

موسوی افزود: کمربندی شهر رباط سنگ با توجه به تردد بالا و به دلیل قرار گرفتن در محل تردد شهرها و استان‌های جنوبی کشور با مشهد و همچنین اتصال آن با استان‌های شمالی، همواره شاهد ترافیک سنگین و نفس‌گیر در این منطقه است که با بهره‌برداری از این پروژه، مشکل ترافیکی ورودی و همچنین تردد اهالی از عرض جاده داخل شهر رباط، سنگ و جلوگیری از خطرات ناشی از تصادفات از این مسیر کاسته و تاحدودی برطرف شد.

وی اظهار کرد: هدف از ساخت جاده کمربندی رباط سنگ، تسهیل در رفت و آمد، کاهش زمان سفر و کاهش سوانح جاده‌ای است. با بازگشایی کمربندی رباط سنگ، سوانح، حوادث و ترافیک داخل شهر رباط سنگ کاهش خواهد یافت.

بخش رخ به مرکزیت رباط سنگ با جمعیت بالغ‌بر ۲۶ هزار نفر دارای ۵۲ روستا و ۴۷ پارچه آبادی است که ۴۸ روستا از این تعداد بیش از ۲۰ خانوار جمعیت دارند.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزارنفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha