• پنجشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402062314584
  • منبع : نمایندگی مازندران

برخورد قانونی دامپزشکی مازندران با متخلف دارویی دراستان

برخورد قانونی دامپزشکی مازندران با متخلف دارویی دراستان

ایسنا/مازندران سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مازندران از تعیین و تکلیف محموله دارویی ضبط شده به تعداد ۹ هزار و ۳۵۳ قلم و محکومیت به جزای نقدی متخلف به مبلغ ۱۰۴ میلیارد و ۹۴۸ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال خبر داد.

حمزه آقاپور کاظمی در خصوص تعیین و تکلیف محموله دارویی ضبط شده به تعداد ۹ هزار و۳۵۳ قلم گفت: پس از تشکیل پرونده در تعزیرات حکومتی  و سیرمراحل دادرسی منتج به صدورحکم غیرقطعی به ضبط بخشی از اقلام مکشوفه وارداتی به نفع دولت و محکومیت به جزای نقدی به مبلغ  ۱۰۴ میلیارد و ۹۴۸ میلیون ۲۰۰ هزار ریال رسید.

وی در خصوص کشف این محموله دارویی گفت: طی بررسی و بازدید همکاران اداره کل دامپزشکی استان با حضور عوامل امنیتی و قضایی استان از انباری در شهرستان ساری ۹ هزار و ۳۵۳ قلم از انواع دارو، واکسن و مکمل در بسته بندی های قوطی، کیسه ای، ساشه و گالن که به شکل غیر قانونی و در خارج از زنجیره توزیع تعریف شده، نگهداری و توزیع می شدند را شناسایی و نسبت به انجام فرایند قانونی جهت خروج از چرخه مصرف دام، طیور و آبزیان و معرفی افراد متخلف به مراجع قضایی اقدام شد.

برخورد قانونی دامپزشکی مازندران با متخلف دارویی دراستان

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دامپزشکی مازندران، سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مازندران با اشاره مشکلات مشاهده شده در این محموله گفت: محل نگهداری این اقلام فاقد پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری جهت نگهداری، توزیع و عرضه انواع دارو، واکسن، مکمل و سایر اقلام بوده و محموله های ضبطی بدون گواهی حمل بهداشتی و قرنطینه ای در خارج از زنجیره توزیع(قاچاق) حمل و نقل شده و بخشی از محموله فاقد تاریخ معتبر، مخدوش و یا بدون مستندات است.

وی افزود: همچنین بخشی از این محموله ضبطی نیز شامل داروهای انسانی بوده که جهت تعیین تکلیف محموله و انجام اقدامات قانونی بعدی مراتب به معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام شد.

برخورد قانونی دامپزشکی مازندران با متخلف دارویی دراستان

قابل ذکر است، اداره کل دامپزشکی استان مازندران درراستای ماده ۹ قانون سازمان دامپزشکی وایین نامه اجرایی مربوط  نظارت های بهداشتی بر فرایند تولید، نگهداری، توزیع و عرضه انواع دارو، واکسن و مکمل مورد استفاده در حوزه دامپزشکی، بر عملکرد ۱۸ شرکت تولیدی، ۲۰ شرکت پخش استانی دارو و واکسن، ۴ شرکت پخش سراسری دارو و واکسن و ۲۷۰ داروخانه دامپزشکی از طریق سامانه های نظارتی، بازدیدهای ادواری و حضور مسئولین فنی و بهداشتی نظارت می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha