• چهارشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402062214249
  • خبرنگار : 50227

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان خبرداد

تشکیل تیم کارشناسی برای پایش کیفیت آب شرب اهواز

تشکیل تیم کارشناسی برای پایش کیفیت آب شرب اهواز

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان از تشکیل تیم کارشناسی برای سنجش و پایش کیفیت آب شرب اهواز خبر داد و گفت: دبیری این تیم بر عهده آبفای خوزستان است اما در این گروه کارشناسان بهداشت و محیط زیست نیز حضور دارند.

محمدرضا کرمی‌نژاد در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه قرار است کیفیت کل آب شرب اهواز پایش شود، اظهار کرد: آب شرب اهواز از سه رودخانه دز، کرخه و کارون تامین می‌شود. هر کدام از این رودخانه‌ها مختصات خاص خود را دارند و در واقع کیفیت آب شرب اهواز از ترکیب آب این سه رودخانه تشکیل می‌شود.

وی افزود: حدود ۶۸ درصد آب اهواز از تصفیه‌خانه غدیر یعنی رودخانه دز تامین می‌شود. باقی آن نیز که حدود ۶۰ هزار متر مکعب در شبانه‌روز است، از تصفیه‌خانه آب حیات که آب چاه‌های شوشتر  است، تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با تاکید بر اینکه کیفیت آب چاه‌های شوشتر مطلوب است، گفت: هم چنین حدود ۲.۲ متر مکعب بر ثانیه نیز از آب کارون تامین می‌شود. البته گاهی که در تصفیه‌خانه غدیر با کمبود مواجه می‌شویم و مجبور هستیم این کمبود را از رودخانه کرخه تامین می‌کنیم.

کرمی نژاد با اشاره به تشکیل تیم کارشناسی برای سنجش و پایش کیفیت آب شرب اهواز، تصریح کرد: دبیری این تیم بر عهده شرکت آبفای خوزستان است اما در این گروه کارشناسان مراکز بهداشت و اداره محیط زیست نیز حضور دارند. قرار است به زودی این تیم مستقر شوند و پایش را آغاز کنند.

وی عنوان کرد: این پایش از آب تصفیه‌خانه‌ها، رودخانه‌ها و شبکه آب که همان آب مصرفی شهروندان است، انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: از سال گذشته تاکنون نیروهای شرکت آب و فاضلاب خوزستان در جستجوهای خود به صورت میدانی و در خلال عملیات شبکه فاضلاب، حدود ۲۲ نقطه شکستگی لوله را در شبکه آب پیدا و آن‌ها را بر طرف کردند. این جستجوها همچنان ادامه دارد و چنانچه شکستگی‌های دیگری نیز پیدا کنیم، آن‌ها را برطرف خواهیم کرد.

کرمی نژاد با تاکید بر اینکه پایش کیفیت آب شرب اهواز پیش از این نیز توسط شرکت آبفا انجام شده است، خاطرنشان کرد: تعمیر و بهسازی شبکه فاضلاب به پایداری شبکه آب نیز بسیار کمک می‌کند. به این معنا که در خلال حفاری‌های شبکه فاضلاب، بعضی از نقاطی که شبکه آب دچار شکستگی است را پیدا و مشکل این نقاط را حل می‌کنیم. با تعمیر این شکستگی‌ها، ضمن افزایش کیفیت آب شرب، فشار آب منطقه نیز بیشتر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۲ ۲۱:۴۶

سلام متاسفانه آب شرب اهواز پراز گل ولای است وهنگامی ریاست جمهور به اهواز تشریف آمدند آب شرب اهواز به مدت یک هفته حضور ایشان زلال شد ولی جای تاسف دارد که کسی به فکر سلامتی مردم اهواز نیست شاید به خاطر اینکه مطالبه گر نباشند