• سه‌شنبه / ۲۱ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1402062113150
  • خبرنگار : 71650

معاون رئیس جمهور اعلام کرد

پرداخت تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به زوجین روستایی دهه شصتی

پرداخت تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به زوجین روستایی دهه شصتی

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، از پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات به زوجین روستایی دهه شصتی خبر داد و گفت: زوجین دهه شصتی را تشوق کنیم که با مهاجرت معکوس به روستاها و بهره گیری ازتسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی با کارمزد کم، به رونق روستا کمک کنند.

به گزارش ایسنا، انسیه خزعلی در نشست دهیاران زن نمونه کشور، اظهار کرد: در روستاها ممکن است با تجرد قطعی دهه شصتی‌ها مواجه باشیم، کما اینکه تجرد در روستا بیش از شهر است.
 
وی با بیان اینکه با توجه به بحث تجرد در روستاها در سال‌های آینده ممکن است با مشکلات جدی خانم‌هایی که به سالمندی رسیده و در پی مشکلات درمان و نگهداری هستند، مواجه شویم، توضیح داد: لذا برای ترویج ازدواج دهه شصتی‌ها نیازمند حرکت جدی هستیم. یکی از دلایل این تجرد قطعی در روستاها مهاجرت پسران از روستا به شهر است که در شهر ازدواج کردند.
 
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری از پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات به زوجین روستایی دهه شصتی خبر داد و تصریح کرد: به این زوجین ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات ازدواج علاوه بر تسهیلات عام ازدواج، ۲۰۰ میلیون تومان کالا کارت، ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال داده می‌شود و مجموعا ۵۰۰ میلیون تومان پشتوانه برای زوجین دهه شصتی روستایی تعیین شده است. علاوه بر این بیمه اجتماعی نیز برای این زوجین در نظر گرفته شده است. مسائل دهه شصتی‌ها از جمله مسائل جدی روستاها است و برای حیات روستا باید مهاجرت معکوس داشته باشیم.

وی ادامه داد: توصیه می کنم کسانی که مهاجرت به شهر داشتند را تشویق کنید تا در روستا ساکن شوند و از تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای شروع اولیه زندگی بهره‌مند شوند. سعی کردیم در این تسهیلات موضوع پشتیبانی مسکن را هم برای زوجیت دهه شصتی در نظر بگیریم اما هنوز موفق نشدیم اما به تلاشمان ادامه خواهیم داد.


وی با بیان اینکه امیدواریم سال آینده نیز این موارد در ردیف بودجه دیده شود تا مستمرا اجرا شود، افزود: علت اینکه ارائه این تسهیلات را از روستاها شروع کردیم این است که هم روستاها این نیاز را به دلیل تجرد افزون، بیشتر دارند، هم مهاجرت معکوس در روستاها لزوم دارد و هم معتقدیم شریان حیات یک کشور از روستاها شروع می‌شود.
 
خزعلی در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: بیمه ناباروری باید ۱۰۰ درصد اجرا شود و اگر بیمارستانی خصوصی این امر را اجرا نکند مجوز آن‌ ابطال می‌شود بنابراین باید این امر را اجرایی کنند و اگر مواردی انجام نمی شود، گزارش کنید.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با بیان اینکه ۲۸۵۵ دهیار زن در روستاها و ۳۵۴۷ زن عضو شورای دهیاری داریم، افزود: اگر به خوبی از این زنان در حوزه فرهنگ، آموزش و مهارت آموزی مورد نیاز در روستا استفاده شود، پیشرفت خوبی را در روستاها می‌توان رقم زد. هدف اصلی این برنامه این است که فرهنگ خانواده را ارتقا ببخشیم. فرهنگ با اقتصاد پیوند دارد اما فرهنگ سایه بر اقتصاد می‌اندازد و به گفته رهبری فرهنگ زیربنای مسائل ما است.

خزعلی توضیح داد: لذا در وهله اول باید بر روی فرهنگ سرمایه‌گذاری کنیم. فرهنگ ما از یک سو نقایصی دارد و از سوی دیگر دچار برخی نفوذها شده است که به دست پرتوان زنان می‌توان بسیاری از این نقص‌ها را بر طرف کرد.
 
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری با بیان اینکه بنا داریم تعاونی‌های زنان را در قالب رشته اتحادیه تعاونی‌ها مورد پشتیبانی قرار دهیم، عنوان کرد: این پشتیبانی هم از نظر مواد اولیه و هم فروش و صادرات است. در زمینه صادرات هم دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت خارجه قول داده‌اند پشتیبانی خوبی از این موضوع داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۱ ۱۵:۲۸

سلام دنبال وام هستم روستا زندگی میکنیم تازه ازدواج کردیم

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۲ ۱۱:۴۲

کجا باید اقدام کرد شاید فرجی شد از این فقر در شدیم

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۲ ۱۱:۵۲

خودم دهه پنجاهم همسرم دهه شصتی دارای 5فرزند7نفربیکاریم ایابه ماوام میدهید

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۲ ۱۴:۵۴

واقعا به داد روستا نشین ها برسین خشک سالی زیاد بیکاری زیاد نه دام دارن نه کشاورزی که از خشکسالی از دست داده‌اند. این مشکل روستاهای خراسان رضوی بخصوص شهرستان زاوه بوجود امده است پس از مسوولین خواهشمندیم رسیدگی کنن که چرا مهاجرت مردها به شهر باعث از بین رفتن بنیان خانواده ها نیز شده است

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۲ ۲۲:۲۵

هرچه امتحان و آزمایش خطا بود در دوران ما دهه شصتی انجام شد و جز بدبختی برای ما چیزی به ارمغان نداشت و بئشتر همکلاسیهای ما هم بیکار و مجرد هستند.

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۲ ۲۲:۴۹

باسلام خداروشکر ک فرجی شد واسه دهه شصتی ها چون بیشتر دهه شصتی ها مجرد موندن