محسن ضامنفر روز دوشنبه ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۲ در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: این واحدها در دولت سیزدهم وارد چرخه تولید شدند.
وی اظهار کرد: واحدهایی که قبلا مشکلات آنها در ستاد تسهیل مطرح و بررسی شده است، چنانچه مصوبات را اجرایی نکنند از طرح دوباره آنها در کارگروه تسهیل خودداری میشود.
مدیرکل سرمایهگذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: کارگروه تسهیل بالاترین مرجع تصمیمگیری در حوزه تولید بوده و اجرایی شدن مصوبات آن از اهمیت بالایی برخوردار است لذا مدیران تا حصول نتیجه مصوبات را پیگیری کنند.
ضامن فر با اشاره به اینکه سال جاری هشت جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان برگزار شده است، تصریح کرد: یکی از محورها و شاخصههای ارزیابی مدیران حضور در جلسات کارگروه تسهیل و اجرایی شدن مصوبات و تاثیرگذاری در جهت رفع مشکلات این واحدها است.
وی بر تلاش بیشتر تیم اقتصادی برای احیاء واحدهای راکد و نیمه فعال استان تاکید کرد و ادامه داد: نیازمند مساعدت بیشتر سیستم بانکی استان برای رونق در بخش تولید و صنعت هستیم.
مدیرکل سرمایهگذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: از مشکلات و محدودیتهایی که بانک ها با آن مواجه هستند آگاهی داریم اما میطلبد در مواجه با مشکلات تولیدکنندگان انعطافپذیری بیشتری داشته باشند.
ضامن فر تاکید کرد: واحدهای تولیدی هم که با مساعدت بانک ها مواجه می شوند نسبت به پرداخت اقساط تسهیلات دریافتی اقدام کنند تا سیستم بانکی بتواند به تعهدات خود در سایر بخش ها عمل کند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، وی اظهارکرد: به زودی مصوبات سفر دور دوم رئیس جمهور به بانک های استان ابلاغ می شود و سیستم بانکی باید از محل منابع داخلی نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کند.
گفتنی است در این نشست مشکلات ۵ واحد تولیدی مطرح و تصمیمات لازم با حضور بانکها و دستگاههای مربوطه گرفته شد.
انتهای پیام
نظرات