• یکشنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402061911793
  • خبرنگار : 50416

بهره‌برداری از بازارچه صنایع دستی خانه لطفعلیان ملایر در دهه فجر

بهره‌برداری از بازارچه صنایع دستی خانه لطفعلیان ملایر در دهه فجر

ایسنا/همدان رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: بازارچه صنایع دستی بانوان در محل خانه لطفعلیان ملایر با ۱۶ غرفه در حال ساخت است و ایام دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

ابراهیم جلیلی در گفت‌و گو با ایسنا، اظهار کرد: طی سفر رئیس جمهور به استان همدان، اعتباری برای ایجاد بازارچه صنایع‌دستی بانوان با هدف ایجاد اشتغال، انگیزه و حمایت از این قشر مصوب شد.

جلیلی با بیان اینکه مقرر شد این اعتبار طی سه سال برای ایجاد بازارچه صنایع دستی در شهرهای همدان، ملایر و نهاوند تخصیص یابد، افزود: در مرحله اول مبلغ دو و نیم میلیارد تومان برای ایجاد بازارچه صنایع دستی بانوان در این سه شهر تخصیص یافت.

وی با بیان اینکه از این مبلغ حدود یک میلیارد تومان برای ایجاد بازارچه صنایع دستی در ملایر تخصیص یافت، افزود: با توجه به اینکه باید مالکیت بازارچه‌ها با سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی باشد، این بازارچه در محل خانه لطفعلیان ملایر که مالکیت آن با اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی است، ایجاد می‌شود.

جلیلی با بیان اینکه بازارچه در فضایی به مساحت ۳۰۰ متر مربع احداث می‌شود، مطرح کرد: پس از عقد قرارداد با پیمانکار، در حال حاضر این بازارچه شامل ۱۶ غرفه حدود ۱۵ متری با معماری ایرانی اسلامی در محل خانه لطفعلیان ملایر در حال ساخت است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر خاطرنشان کرد: بازارچه همزمان با فعالیت موزه از ساعت ۹ صبح تا ۷ بعدظهر فعالیت خواهد کرد.

جلیلی تاکید کرد: این بازارچه با احتساب قیمت زمین و امکانات جانبی همچون سرویس بهداشتی، پارکینگ، نمازخانه و سیستم مداربسته نیازمند حدود شش میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است که فاز نخست آن شامل اجرای ۱۶ غرفه و کف‌سازی به مبلغ یک میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر رئیس‌جمهوری تأمین اعتبار شده است.

وی ادامه داد: فاز نخست این بازارچه تا ۴۵ روز آینده به اتمام می‌رسد و برای فاز دوم نیز به یک میلیارد تومان نیاز است که این اعتبار از محل اعتبارات سفر رئیس‌جمهوری تأمین می‌شود که در صورت تخصیص، پیش‌بینی می‌شود همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری برسد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: در شهرستان ملایر ۲۰ رشته صنایع دستی شامل مبلمان منبت، مرواربافی، قلم‌زنی، گلیم بافی، چرم، سفال؛ جاجیم بافی و سرمه‌دوزی فعال است.

جلیلی با بیان اینکه رشته مبلمان منبت با فعالیت بیش از ۱۰ هزار هنرمند و پس از آن مرواربافی فعال‌ترین رشته‌های صنایع دستی شهرستان هستند، افزود: این بازارچه تکمیل کننده بازار فروش هفت کارگاه صنایع دستی فعال در خانه مصدقی، نمایشگاه صنایع دستی و کارگاه‌های آموزشی است.

وی یادآور شد: با حمایت از صنعتگران این عرصه می‌توان به ارتقای کمی و کیفی صنایع‌دستی امیدوار شد و در راستای احیا و انتقال آن گام برداشت.

بهره‌برداری از بازارچه صنایع دستی خانه لطفعلیان ملایر در دهه فجر

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha