• یکشنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402061911657
  • خبرنگار : 50455

استاد حوزه علمیه:

محبت امام حسین(ع) خودخواهی و منفعت‌طلبی انسان را از بین می‌برد

محبت امام حسین(ع) خودخواهی و منفعت‌طلبی انسان را از بین می‌برد

ایسنا/قم یک استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در مراسم اربعین همه مردم فقط دو عنوان خادم الحسین و زائر الحسین را دارند، ادامه داد: اگر انسان‌ها به دنبال محبوب واحد حرکت کردند؛ منیت‌ها، خودخواهی‌ها و خودپرستی‌هایشان از بین می‌رود و در نتیجه امتیازات و تبعیضات بشری که دارند از بین می‌رود و همه در یک مسیر واحد و برای اهداف مشترک قدم می‌گذارند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی اراکی در سخنرانی شامگاه گذشته ۱۸ شهریور حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به نقش زیارت امام حسین علیه السلام در ایجاد امت واحده، اظهار کرد: مهمترین عامل تشکیل و تحقق امت واحده همگرایی و انسجام و پرهیز از تفرقه است و به همین خاطر است که خداوند در قرآن به این اندازه بر وحدت و انسجام پافشاری کرده است.

وی با اشاره به آیات متعدد قرآن کریم پیرامون مسأله وحدت و تشکیل امت واحده، گفت: خداوند در آیه ۱۰۳ سوره مبارکه آل عمران می فرماید به ریسمان خداوند چنگ بزنید و متفرق نشوید و نعمت‌های خداوند را به یاد آورید که میان قلوب شما الفت و انس ایجاد کرد و به جای اینکه دشمن هم باشید برادران هم شدید.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، استاد حوزه علمیه با بیان اینکه روسو قرارداد اجتماعی، هابز دشمن مشترک و منافع مشترک و نیچه زور و قدرت را مهمترین عامل ایجاد اتحاد و وحدت یک امت می دانند، افزود: به عقیده فیلسوفان مسلمان مهمترین عامل ایجاد همگرایی و وحدت اجتماعی محبت و پافشاری بر یک معشوق و محبوب واحد است و اگر افرادی که یک امت را تشکیل می دهند به دنبال محبوب واحد باشند به اتحاد و یکپارچگی می رسند.

وی با تأکید بر اینکه محبوب واحد در درجه اول خداوند است، گفت: در آموزه های دینی ما بیان می‌شود که خداوند به پاس ایثار، صبر، گذشتی که امام حسین علیه السلام از خود نشان دادند ایشان را مصداق خارجی محبوب واحد قرار داده است.

حسینی اراکی با بیان اینکه در مراسم اربعین همه مردم فقط دو عنوان خادم الحسین و زائر الحسین را دارند، ادامه داد: اگر انسان‌ها به دنبال محبوب واحد حرکت کردند؛ منیت‌ها، خودخواهی‌ها و خودپرستی‌هایشان از بین می رود و در نتیجه امتیازات و تبعیضات بشری که دارند از بین می رود و همه در یک مسیر واحد و برای اهداف مشترک قدم می گذارند.

وی با تأکید بر اینکه تا منیت‌ها و منفعت طلبی‌ها باشد انسان و جامعه به کمال و سعادت نمی‌رسد، گفت: منیت و منفعت طلبی زمانی از بین می رود که همه به دنبال محبوب واحد باشند و وقتی انسان‌ها خود خواهی خود را کنار گذاشتند بی‌رحمی‌ها، دزدی‌ها، اختلاس‌ها و ظلم ها از بین می‌رود و عالی ترین اوصاف انسانیت و مدنیت را مشاهده می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha