• جمعه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402061710576
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

راز جای گرفتن در دل‌ها ارتباط خوب با خداست

راز جای گرفتن در دل‌ها  ارتباط خوب با خداست

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه کسی که ایمان بیاورد و عمل صالح انجام دهد حضرت حق در قلوب مردم او را محبوب خواهد کرد، گفت: اگر کسی ارتباطش با خدا مستحکم شود و جوری رفتار کند که خدا از او راضی باشد، در قلب‌ها جایگاه و پایگاه خواهد یافت و خداست که می‌تواند ما را محبوب یا منفور قلوب مردم کند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین اکبر صمدی یزدی، در مراسم بزرگداشت شهدای ۱۷ شهریور، با اشاره به کلام نورانی امیرالمؤمنین(ع) در حکمت ۱۰ نهج‌البلاغه که فرمودند «خَالِطُوا النَّاسَ مُخَالَطَهً إِنْ مِتُّمْ مَعَهَا بَکَوْا عَلَیْکُمْ، وَإِنْ عِشْتُمْ حَنُّوا إِلَیْکُمْ»، اظهار کرد: ایشان می‌فرمایند آن‌گونه با مردم معاشرت و برخورد کنید که اگر از دنیا رفتید مردم در فراق شما اشک بریزند و اگر زنده مانید به شما عشق ورزند و اظهار خوشحالی کنند. 

وی با بیان اینکه امام علی(ع) تأکید دارند به گونه‌ای زندگی کنید که در دل‌ها نفوذ داشته باشید، ادامه داد: انسان وقتی در دل مردم نفوذ کرد و محبتش در دل مردم جا گرفت طبعاً وقتی از دنیا برود، برای او اشک می‌ریزند و این حقیقت هم در زندگی زناشویی و هم در همسایگی و هم در ساحت‌های اجتماعی و سیاسی و ... مصداق دارد؛ درواقع ایشان قائلند یک زن یا مرد، یک مسئول و هر انسانی باید به‌گونه‌ای زندگی کند که محبتشان در دل‌ها جا بیفتد.
صمدی یزدی با تأکید بر اینکه هر فردی برایش مهم است که دیگران او را دوست داشته باشند، گفت: هیچ انسان عاقلی نمی‌گوید که محبت اطرافیان برایش مهم نباشد و بخواهد در دل مردم منفور باشد.
وی با طرح این پرسش که برای جلب محبت دیگران چه باید کنیم؟ بیان کرد: راز جای گرفتن در دل‌ها، ارتباط خوب با خداوند است؛ اگر کسی ارتباطش با خدا مستحکم شود و جوری رفتار کند که خدا از او راضی باشد، در قلب‌ها جایگاه و پایگاه خواهد یافت زیرا خداوند مقلب القلوب است و لذا محبت محبانش را در قلب‌ها جاری و ساری می‌سازد. خداست که می‌تواند ما را محبوب یا منفور قلوب مردم کند. 


خطیب بعثه مقام معظم رهبری تأکید کرد: هر چه ارتباط ما با خدا قوی باشد، خداوند متعال نیز محبت ما را در دل‌ها می‌اندازد و این نص صریح قرآن کریم است که می‌فرماید: «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَٰنُ وُدًّا» (مریم/۹۶)، یعنی همانا آنان که به خدا ایمان آوردند و نیکوکار شدند خدای رحمان آنها را در نظر خلق و حق، محبوب می‌گرداند. 


صمدی یزدی افزود: اگر یک بانوی خانه‌دار بندگی خدا را خوب به جا بیاورد و در انجام وظایفش در خانه به‌درستی عمل کند، خدای متعال خود به خود محبت او را در دل همسرش می‌اندازد و اگر کارمندی در محل کار از روی تقوا و پرهیزگاری کارش را درست و خداپسندانه انجام دهد، خدای متعال خود به خود محبت او را در دل مردم می‌اندازد؛ کسی که ایمان بیاورد و عمل صالح انجام دهد حضرت حق در قلوب مردم او را محبوب خواهد کرد. 


وی با استناد به روایتی نورانی از وجود مقدس پیامبر اسلام(ص)، توضیح داد: ایشان می‌فرمایند «کسی که بین خودش و خدای خودش اصلاح کند، خدا نیز بین او و مردم اصلاح می‌کند»، یعنی مردم به او علاقه پیدا می‌کنند و این راز محبوبیت بالای برخی علما و بزرگان در بین عموم جامعه است. شاید در کلیپ‌ها و تصاویر دیدید که آیت‌الله ناصری وقتی از دنیا رفت، اصفهان یکپارچه سوگوار شد و در تشییع جنازه این مرد خدا دیدیم که مردم چه کردند، همین ابراز ارادت و علاقه را برای درگذشت بسیاری دیگر از علما و شهدا و صلحا در میان مردم شاهد بوده‌ایم. 


صمدی یزدی تشییع پیکر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را مصداقی دیگر از محبوبیت در بین مردم خواند و گفت: این مرد خدا وقتی به شهادت رسید، سرتاسر ایران را تکان داد و تشییع پیکر با حضور چند ده میلیونی مردم و برپایی مراسم ترحیم این شهید والامقام در جای‌جای ایران اسلامی را همه شاهد بودیم.


صمدی یزدی در پایان بیان کرد: بر طبق معارف قرآنی و روایی، تواضع و فروتنی، حُسن خلق و اخلاق نیکو، سخاوت و بخشندگی، قطع طمع از دیگران، عفو و گذشت از دیگر صفات پسندیده هستند که باعث محبوبیت در میان مردم و نفوذ در قلب‌ها می‌شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha