• دوشنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402061308356
  • خبرنگار : 50627

استاد دانشگاه تبریز:

کسب معرفت بیشتر و تقویت ایمان از فضیلت‌های راهپیمایی اربعین است

کسب معرفت بیشتر و تقویت ایمان از فضیلت‌های راهپیمایی اربعین است

ایسنا/آذربایجان شرقی استاد دانشگاه تبریز با اشاره به برگزاری پرشکوه مراسم اربعین، کسب معرفت بیشتر و تقویت ایمان را از فضیلت های راهپیمایی اربعین دانست و گفت: دوست داران و محبان به خاطر اعتقاد وعلاقه قلبی و ایمانی به اهل بیت(ع) و جایگاه امام حسین(ع) در پیشگاه خداوند و در راستای نشان دادن ارادت و دلدادگی به شهدای کربلا در راهپیمایی اربعین هر ساله حضور پرشکوهی دارند.

حجت الاسلام والمسلمین ناصر فروهی در گفت‌وگو با ایسنا به بعد تاریخی زیارت اربعین اباعبدالله الحسین اشاره کرد و گفت: پیشینه این زیارت به اولین اربعین امام حسین(ع) برمی‌گردد که جابر بن عبدالله انصاری همراه با عطیه کوفی راهی زیارت حضرت شده‌اند و در روایات هم به پاداش معنوی این زیارت تاکید فراوان شده که مشهورترین آن حدیث امام حسن عسگری(ع) است.

وی مراسم اربعین را بیانگر پیوند عمیق میان محب و محبوب عنوان کرد و افزود: محبان اباعبدالله الحسین و به ویژه شیعیان برای رسیدن به محبوب خود که برای عزت، شرف، حفظ دین و آزادی تمام بشریت جان خود را فدا کرده است، از تمام امیال دنیوی و مادی خود دست برمی‌دارند تا به محضر امام حسین(ع) و یاران مظلومش برسند.

وی به رفتار خشن و غیر انسانی حکومت‌های ظالم علیه برگزاری راهپیمایی اربعین تاکید کرد و افزود: با توجه به رفتار خشن، ظالمانه و غیر انسانی دشمنان اهل بیت(ع)، در دوران حکومت آن ها دلدادگان اباعبدالله الحسین به سختی و با مخاطره جانی به زیارت بارگاه ملکوتی می‌رفتند ولی هر وقت که زمینه‌ای آرام و با امنیت برای زوار فراهم می‌شد به زیارت کربلای معلی می‌شتافتند.

فروهی بر لزوم برگزاری مراسم اربعین به صورت خالصانه، دور از افراط و تفریط و خرافات و همراه با برنامه های جوان پسند برای جذب و تبیین نسل جوان تاکید کرد و افزود: هر ساله شمار زیادی از  جوانان و نوجوانان در راهپیمایی اربعین شرکت می‌کنند که ظرفیت مناسبی برای تبیین و انتقال آموزه های اسلام است.

استاد دانشگاه تبریز به برگزاری کاملا مردمی مراسم اربعین حسینی تاکید و تصریح کرد: اربعین حسینی باید کاملا مردمی برگزار شده و حاکمیت فقط زمینه را برای مردم فراهم کند و در اصل مراسم دخالت نکند و اهداف این راهپیمایی باید از مرحله احساسی به عقلانی و منطقی برسد، همچنین در راستای جهاد تبیین اگر اهداف و آرمان های امام حسین(ع) به درستی تبیین شود موجب تقویت بنیان نظام اسلامی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha