حسن ظهور در گفتوگو با ایسنا، اهدای جوایز علمی را موجب رشد علم و فناوری در کشورها دانست و افزود: اعطای این جوایز همچنین کمکی برای توجه بیشتر به دانشمندان است.
عضو هیات مدیره بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) با اشاره به تقویت جایگاه علم و فناوری دانشمندان جهان اسلام، اظهار کرد: کشورهای اسلامی علاوه بر آنکه باید برای علم اهمیت بیشتری قائل شوند، نیاز است تا امکاناتی برای دانشمندان فراهم کنند و این اقدامی است که کشورهای پیشرفته برای دانشمندان خود اجرایی میکنند و در این راستا نیاز است تا کشورهای اسلامی در این حوزهها سرمایهگذاری کنند و به تقویت زیر ساختهای تحقیقاتی چون آزمایشگاهها بپردازند. ارتقای بودجه دانشگاهها از دیگر اقداماتی است که باید در کشورهای اسلامی رخ دهد.
ظهور با اشاره به جایگاه جایزه مصطفی(ص) افزود: همه دانشمندانی که در این رویداد شرکت میکنند، دارای سطح علمی متفاوتی هستند، اما افرادی که جزو برگزیدگان انتخاب میشوند، جزو بهترینها هستند؛ زیرا آنها دانشمندان برجسته با یک اثر تاثیرگذار در جهان هستند.
به گزارش ایسنا، پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) روز ۱۰ مهرماه ۱۴۰۲ در اصفهان برگزار خواهد شد. این نخستین باری است که جایزه مصطفی(ص) خارج از تهران برگزار میشود و اصفهان به عنوان یکی از مهمترین مراکز تمدن اسلامی، میزبان این جایزه خواهد بود.
پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی(ص)، نقطه اوج هفتهای است که با عنوان «هفته جایزه مصطفی(ص)» شناخته میشود. بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) از ماهها پیش، جمعی از سیاستگذاران و مدیران علم و فناوری جهان اسلام از جمله رؤسای مراکز و سازمانهای علمی جهان اسلام، دانشمندان و فناوران، ارتباطگران علم و فناوری و خیرین و واقفین علمی را شناسایی و دعوت کرده است تا در این هفته و در قالب مجموعهای از رویدادهای علمی با محوریت جایزه مصطفی(ص) گرد هم آیند.
انتهای پیام
نظرات