به گزارش ایسنا، رضا نقی زاده اظهار کرد: بر اساس تاکیدات وزیر علوم در نشست شورای عالی برنامهریزی مقرر شد پژوهش دانشجو در مؤسسات پژوهشی و پژوهشگاهها به کلی با دانشگاهها متفاوت و صرفاً در راستای حل نیازهای کشور مبتنی بر قرارداد و بخش صنعت یا همچنین نیازهای اعلام شده در سامانه «نان» باشد.
وی تاکید کرد: همچنین به مؤسسات پژوهشی و پژوهشگاهها این اجازه داده میشود که به صورت مشترک با دانشگاه دانشجوی دکترا پذیرش کنند و دانشجو بخشی از تحقیقات و پایاننامه خود را در مؤسسه پژوهشی بگذراند.
نقی زاده تاکید کرد: پذیرش دانشجو در مؤسسات پژوهشی در دکترا هر ساله با هماهنگی معاونت پژوهشی وزارت علوم و معاونت آموزشی سهمیه مؤسسات و پژوهشگاهها تعیین و در دفترچه انتخاب آزمون سراسری اعلام خواهد شد.
مدیر کل دفتر برنامهریزی آموزش عالی هدف از دادن مجوز به مؤسسات پژوهشی برای پذیرش دانشجوی دکترا، تربیت دستیار پژوهشی برای مؤسسات و کمک به انجام طرحهای پژوهشی کاربردی اعلام کرد.
مصوبات شورای گسترش
جلسه شماره ۹۶۷ شورای گسترش آموزش عالی با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، در این جلسه که در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، درخواستهای مجوز برگزاری دوره در برخی واحدهای دانشگاه پیام نور بررسی و با رعایت ملاحظات آمایش آموزش عالی و ساماندهی واحدهای دانشگاه پیام نور، با پذیرش دانشجو در برخی واحدهای این دانشگاه موافقت شد. در این جلسه همچنین آیین نامه یکپارچه تاسیس و راه اندازی پارک های علم و فناوری (بخش دولتی و خصوصی) به تصویب رسید.
شرکت کنندگان در این جلسه به بررسی آیین نامه ایجاد و تاسیس پردیس های بین الملل و ضوابط و شرایط تاسیس آن پرداخته و ضمن موافقت با کلیات آن موضوع ایجاد شعب و دوره های مشترک با دانشگاههای خارجی را مورد تاکید قرار داده و مقرر شد آیین نامه جامع با رویکرد تبادلات بین الملل و تعاملات علمی به ویژه در کشورهای منطقه در قالب کنسرسیومی تدوین شود.
انتهای پیام
نظرات