به گزارش ایسنا، فرهاد احمدی در آیین رونمایی از نخستین کمپرسور صادراتی فرآیندی ساخت داخل با بیان اینکه ۵۵ درصد کالاهای مورد نیاز این پروژه ارسال شده و بقیه نیز بهدلیل بعد مسافت در حال ارسال است، اظهار کرد: بیش از ۱۰۰۰تن کالای دیگر برای ارسال به پروژه آماده است و تا دو، سه ماه آینده به پروژه ارسال خواهد شد.
وی همچنین از آمادگی گروه ناظر تعمیرات اساسی این پروژه در این پالایشگاه خبر داد و بیان کرد: منتظر اعلام برنامه تعمیرات اساسی از سوی ونزوئلا هستیم شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران بالاترین دانش فنی را در اجرای پروژههای پالایشی دارد و طراحی و ساخت این کمپرسور به پیشنهاد تیم فنی مهندسی این پروژه در شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران انجام شد.
ویگفت: این کمپرسور تکمرحلهای رفتوبرگشتی ۶۸۵ پوند در ساعت ظرفیت دارد و تاکنون کمتر در این مسیر کمپرسور قرار داده میشد اما در این مورد خاص، ورودی این کمپرسور الپیجی و مایعات است که با استاندارد کامل از عهده این طرح برآمدند که میتواند در پالایشگاههای موجود داخلی نیز بهکار گرفته شود. این نخستین نمونه بود که دغدغه گازهای مشعل ما را برطرف کرده و پس از این همه گازهای ارسالی به مشعل به کمک این کمپرسور بازیافت خواهد شد.
متخصصان نفتی ایران رویای قطع وابستگی به آمریکا را محقق کردند
در این نشست دانیل مونوز نماینده تامالاختیار شرکت نفت ونزوئلا با اشاره به اینکه قطع وابستگی به آمریکا در صنایع پالایشی برای ونزوئلا یک رویا بود که با همکاری گروههای فنی - تخصصی صنعت نفت ایران و ونزوئلا محقق شد، تأکید کرد: به لطف سیاستگذاریهای آقای چاوز باب همکاری با کشور ایران باز شد که بهعنوان یک کشور دوست و برادر، با یکدیگر همکاریهای خوبی داشتهایم.
وی افزود: کمپرسور ساخت ایران که قرار است در پالایشگاه الپالیتو به کار گرفته شود، فناوری پیشرفته دارد و مطابق با استانداردهای روز جهان ساخته شده، در آغاز کار اجرای این پروژه دیدگاه همه ما این بود که پروژهای ساده است، اما با توجه به نتایجی که تا امروز حاصل شده است و با توجه به این که از یک کاتالیست ایرانی در پالایشگاه استفاده میکنیم، متوجه شدیم که فراتر از این پروژه هم میتوانیم حرکت کنیم.
نماینده تامالاختیار شرکت ملی نفت ونزوئلا بیان کرد: ما پیشنهادهای فنی زیادی برای این پروژه دریافت کردیم، اما متخصصان فنی ما اصرار داشتند که کمپرسور دقیقا مشابه کمپرسوری که در پالایشگاه است، ساخته شود. با توجه به آزمونی که امروز انجام شد، فکر میکنیم که پیشرفت زیادی داشتیم و کمپرسوری که ساخته شده از کمپرسور موجود در پالایشگاه نیز پیشرفتهتر است و تغییراتی هم در آن اعمال شده که شرایط کمپرسور را بهبود بخشیده است.
وی گفت: امیدوارم به زودی شاهد حضور گروه کارکنان فنی ایرانی در ونزوئلا باشیم تا بتوانیم تجهیزات تازه تأمین شده را نصب کنیم و از محصولاتی که پالایشگاه تولید میکند، بتوانیم برای پیشرفت کشور و رفاه ونزوئلاییها استفاده کنیم.
انتهای پیام
نظرات