رسول شمشادی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه هدف مهم ما این است که زمینه مهارت آموزی را تقویت کنیم، اظهار کرد: در دانشگاه فنی و حرفهای پایه های کار بر اساس تقاضا محوری پیش می رود و برای تحقق این امر انجمن مدیران صنعت استان و انجمن کارفرمایان، خانه صنعت و معدن را دعوت کردیم تا نیازهای خود را به ما اعلام کنند.
وی افزود: حتی اگر اصناف بخواهند صنعت چموش دوزی را که در ماسوله رواج دارد و یا رشتی دوزی را توسعه دهند، ما میتوانیم این دورهها را در گیلان راهاندازی کنیم و این امر نشان دهنده تحرک و پویایی دانشگاه فنی و حرفهای گیلان است.
شمشادی ادامه داد: اصناف، صنعت، کشاورزی و سازمان های مردم نهادی که در این بخشها کار میکنند به ما درخواست دهند برای توسعه یافتگی چه رشتههایی را نیاز دارند تا برنامهریزی های لازم صورت گیرد.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان خاطرنشان کرد: در حال حاضر متولیان امر نیز به دنبال این هستند که هنرستانهای وابسته ایجاد کنند، لذا نتیجه تحقق این رویداد افزایش نیروهای انسانی کارآمد است.
شمشادی با بیان اینکه دانش آموختگان بعد از فارغالتحصیلی در این دانشگاه بلافاصله جذب صنعت میشوند، تصریح کرد: نیاز است اقبال صنعت در این زمینه بیشتر شود و مقرر شده است با روسای انجمن های صنعتی نشست داشته باشیم تا یک هنرستان فنی ایجاد کنند.
وی با اشاره به اینکه کار دانشگاه فنی و حرفه ای این است که تکنسین های ماهر پرورش دهد، گفت: هدف دانشگاه این است که مهارت و اشتغال به دنبال هم باشند و دغدغه شغل برای جوانان کاهش یابد.
وی با اشاره به اجرای طرح تاد در استان افزود: به دنبال این هستیم که دیگر دانش آموختگان مراکز علمی استان به خصوص آنهایی که دارای مدارک فنی هستند، را به بازار کار متصل کنیم.
شمشادی ادامه داد: نقش مشاوره بسیار مهم است و این واحد در دانشگاه ما مستقر است در استان گیلان رشتههای مانند برق، الکترونیک، خودرو، صنایع شیمیایی، نساجی و ... بیش از دیگر رشتهها مورد نیاز است.
وی افزود: وجود مشاغل کاذب موجب شده که افراد دارای مهارت از ورود به صنعت خودداری میکنند و ما باید زمینههایی فراهم کنیم تا چنین افرادی در بخش صنعت ماندگار شوند و افزایش حقوق میتواند موثر باشد.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای گیلان خاطرنشان کرد: آموزشهای نرم و ارتباط موثر نیز میتواند تاب آوریها را افزایش دهد.
شمشادی تصریح کرد: صنعت گیلان به دنبال افراد کارآمد است. تقاضا داریم تمامی افرادی که دارای مدارک کاردانی و کارشناسی از دانشگاه فنی و حرفه ای هستند به واحد پژوهش دانشگاه فنی و حرفهای رجوع کنند تا برای مهارت آموزی و اشتغال وارد قلمرو صنعتی استان شوند.
انتهای پیام
نظرات