به گزارش ایسنا، موسی رفان امروز در آیین بهرهبرداری همزمان از ۱۵ ایستگاه شارژ خودروی برقی در تهران که با حضور وزیر صمت، رییس و اعضای شورای شهر و مسئولین شهرداری و گروه مپنا برگزار شد، با بیان اینکه از ۱۵ ایستگاه برنامهریزی شده، شش ایستگاه در پارکینگها، چهار ایستگاه در بوستانها و مابقی در مکانهای عمومی احداث خواهند شد، گفت: در این پروژه ۴۴ شارژر سریع، ۵۰ شارژر AC نصب شدند که ۳۰ تا ۲۴۰ کیلوولت هستند و همچنین ۹۱ سوکت شارژ دارند.
وی افزود: صفر تا صد این پروژه ظرف ۲۴ روز انجام گرفت به طوری که نهم مرداد قرارداد امضا و ۵ شهریور ایستگاهها تحویل داده شد.
رفان با اشاره به چالشهای اجرای این پروژه تصریح کرد: اولین چالش تخصیص مکان و چالش بعدی تامین امنیت بوده است.
مدیر برق و کنترل گروه مپنا، برنامهریزی برای دیماند برق را چالش دیگر اجرای این پروژه برشمرد و افزود: برای احداث ۱۵ ایستگاه مشکلی نداریم اما با افزایش تعداد دچار مشکل می شویم.
رفان با بیان اینکه هماهنگی بین سازمانهای شهرداری از دیگر چالشهاست، اظهار کرد: طرح جامع مطالعاتی شهر تهران را در دستور کار داریم و بر این اساس ۵۰۰۰ دستگاه شارژر ظرف یک سال آماده نصب و راه اندازی میشود.
وی با بیان اینکه زیرساخت تامین خودرو باید توسط شهرداری و وزارت صمت فراهم شود، اظهار کرد: تشکیل یک شرکت مشترک متشکل از شهرداری، مپنا و خودروسازان پیشنهاد شد که بناست متولی نصب و نگهداری و بهره برداری از ایستگاههای شارژ باشد، پیشنویس این طرح تهیه شده و در فرصت مقتضی به نتیجه خواهد رسید.
انتهای پیام
نظرات