سید علیرضا موسوی نژاد، امروز دوشنبه ۶ شهریور به رسانههای گروهی گفت: ساماندهی مطلوب سرویس های حمل و نقل دانش آموزی با هدف بهره مندی حداکثری دانش آموزان متقاضی، صورت گرفته و گامی در جهت کاهش دغده های آموزشی و تربیتی دانش آموزان و اولیا به شمار میرود.
به گزارش ایسنا، وی، بر برنامه ریزی دقیق و سنجیده برای ساماندهی سرویسهای مدارس خراسان جنوبی در سال تحصیلی جدید، تأکید کرد و ادامه داد: برای دستیابی به بهترین نتیجه در ساماندهی سرویس مدارس، ضرورت دارد تمامی دستگاهها و نهادهای مرتبط با مدیران مدارس تعامل سازنده داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: به منظور پیشگیری از خطرات احتمالی، آسیب هاو رفع نواقص، برنامه ریزی لازم درامرنظارت دقیق بر نحوه عملکرد سرویسهای دانش آموزی توسط اعضای کارگروه ماده ۱۸ شهرستانها و مناطق استان با همکاری انجمن اولیا و مربیان آموزشگاهها صورت پذیرد.
رئیس کارگروه ماده ۱۸ آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه رعایت تمام جوانب و مفاد دستور العملها در استفاده و ساماندهی سرویسهای ایاب و ذهاب دانش آموزی باید منطبق با قانون انجام شود، تصریح کرد: سرویس مدارس بر سلامت روانی دانش آموزان تاثیرگذار بوده و نقش مؤثری در مسیر تقویت مهارتهای اجتماعی ایشان ایفا میکند.
وی، دارا بودن گواهینامه معتبر رانندگی با وسیله نقلیه مربوط، داشتن سوء پیشینه مؤثر کیفری و عدم محکومیت به محرومیت یا محدودیتهای رانندگی، دارای گواهی صلاحیت جسمی، وجود یک نفر به عنوان همیار در سرویس مدارس ابتدایی و برخورداری از معاینه فنی معتبر را مهمترین شروط رانندگان این خودروها دانست.
موسوی نژاد با بیان اینکه سرویسهای مدارس باید به صورت دو جانبه با مدیران مدارس و اولیا تعامل داشته و ملزم به وقت شناسی و رعایت اصول اسلامی و اخلاقی هستند، یادآور شد: پیش بینی میشود حداقل ۱۰ هزار دانش آموز در سطح استان متقاضی استفاده از سرویس های حمل و نقل دانش آموزی در سال تحصیلی جدید باشند.
انتهای پیام
نظرات