• یکشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402060502993
  • خبرنگار : 50163

جاده ابهر به قیدار، جاده‌ای که جان می‌گیرد

جاده ابهر به قیدار، جاده‌ای که جان می‌گیرد

ایسنا/زنجان جاده ابهر به قیدار یکی از مهم‌ترین محورهای مواصلاتی استان و در عین حال از حادثه‌خیزترین محورهای زنجان به شمار می‌رود.

اهمیت برخورداری از راه‌های و محورهای مناسب و استاندارد در توسعه و رشد استان‌ها و شهرستان‌ها بر هیچ‌کس پوشیده نیست. راه‌ها مهم‌ترین ابزار رسیدن به توسعه در هر منطقه‌ای به حساب می آیند و رشد صنعتی و گردشگری یک منطقه با راه‌های مناسب چندین برابر می‌شود؛ همچنین گشوده شدن دروازه‌های پیشرفت به روی مناطق مختلف نیز در گرو برخورداری از راه‌های مناسب است.

علی‌رغم مزیت‌های فراوانی که وجود راه‌های مناسب و ایمن در دستیابی به توسعه دارند بسیاری از راه‌های اصلی و فرعی در کشور ما دچار مشکلاتی هستند که یکی از اصلی‌ترین این مشکلات وجود نقاط حادثه‌خیز است که جان‌های بسیاری از مردم را در جاده‌ها می‌گیرند.

در حال حاضر ۲۹۰ هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی و روستایی در کشور وجود دارد که حدود ۷۰ هزار کیلومتر آن را راه‌های روستایی و ۲۲۰ هزار کیلومتر دیگر را راه‌های اصلی، فرعی، آزادراهی و بزرگ‌راهی تشکیل می‌دهند.

برای ساخت راه‌های اصلی در هر کیلومتر ۸۰ میلیارد تومان و برای نگهداشت آن نیز هشت میلیارد تومان مورد نیاز است که با توجه به دغدغه‌های بودجه‌ای و اعتباری که وجود دارد نگهداشت راه‌های کشور یکی ار بحران‌های کنونی است.

وزیر راه‌وشهرسازی در سفر یک‌روزه خود به استان زنجان که در نخستین روز هفته دولت محقق شد، اعلام کرد که ۸۷۰ نقطه حاثه‌خیز در کشور وجود دارد؛ طبق هدف‌گذاری‌ها این موضوع تا پایان سال‌ دولت سیزدهم مرتفع می‌شود موضوعی که اگر رنگ واقعیت به خود گیرد قطعا نقش بسیار موثری در کاهش حوادث و تلفات جاده‌ای خواهد داشت.

یکی از حادثه‌خیزترین محورهای استان زنجان محور ابهر به قیدار است که سالانه موجب سوگوار شدن بسیاری از خانواده‌ها شده و حتی برخی از ترددکنندگان در این مسیر به علت شدت جراحات قطع عضو می‌شوند.

مسیر ۶۰ کیلومتری جاده قیدار - ابهر، مراکز شهرستان‌های خدابنده و ابهر را به هم متصل کرده است و از آنجایی که خدابنده پهناورترین شهرستان شمال‌غرب کشور و ابهر نیز پرجمعیت‌ترین شهرستان استان است، تعریض این جاده می‌تواند نقش بسیار موثری در ارتباطات این دو شهرستان داشته باشد.

تاکنون بارها و بارها مسئولان مختلف از این محور بازدید کرده‌اند و قول‌های فراوانی برای رفع مشکلات این جاده داده‌اند اما بسیاری از این وعده‌ها عملیاتی نشده و گذر زمان گرد فراموشی بر چهره آنها زده است.

با توجه به وجود مطالبات مردمی برای تعریض این جاده حتی وزیر راه‌وشهرسازی نیز در سفر به زنجان از این جاده بازدید به عمل آورد تا شاید تدبیرش مرحمی باشد برای رفع مشکلات.

با توجه به این بازدید برای رفع بخشی از نقاط حادثه‌خیز این مسیر با اعتبار تعریض ۷ کیلومتر موافقت شده و برای مابقی نیز قرار شد در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان تصمیم‌گیری شود.

حل مشکلات این جاده و رفع نقاط حادثه‌خیز آن همت بسیار بالای مسئولان استانی و کشوری را می‌طلبد پس ای که دستت می‌رسد کاری بکن ...

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha