محمد پیله فروش با بیان اینکه برداشت انگور از سطح ۳۳ هزار و ۲۸۵ هکتار آغاز شده است، اظهار کرد: حدود ۳۳۰ هزار تن محصول از این میزان سطح زیر کشت باید برداشت شود.
بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قزوین، وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۳ هزار و ۲۸۵ هکتار از باغات این استان به محصول انگور اختصاص دارد که ۳۲ هزار و ۶۶۱ هکتار آن بارور و ۶۲۴ هکتار آن غیر بارور است.
وی میانگین متوسط عملکرد این محصول را بیش از ۱۰ تن در هکتار برآورد کرد و گفت: از این میزان سطح زیرکشت بیش از ۷ هزار هکتار به صورت داربستی و نوین احداث و در حال بهره برداری بوده و بقیه باغات به صورت سنتی است.
پیله فروش خاطرنشان کرد: متوسط تولید این محصول ۳۵۰ هزار تن در سالهای گذشته بوده که این میزان در سال جاری به علت خسارت سرمازدگی و مشکلات اقلیمی کاهش داشته است.
وی تصریح کرد: انگور تولید شده ۷۰ درصد به صورت تولید کشمش، ۲۵ درصد تازهخوری و ۵ درصد نیز به صورت فرآوردههای جانبی نظیر شیره، آبغوره و کنستانتره استفاده میشود.
وی در پایان با بیان اینکه استان قزوین رتبه نخست تولید کشمش و رتبه دوم تولید انگور را در کشور دارد، یادآور شد: عملیات برداشت انگور از نیمه دوم مرداد ماه آغاز و تا اواخر مهر ماه در استان ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات