• شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402060402131
  • منبع : شهرداری تهران

مدیر عامل سازمان خدمات شهرداری تهران خبر داد

توانمندسازی و ایجاد فرصت شغلی برای ۱۳۰۰ خانواده کودکان کار و خیابان پایتخت

توانمندسازی و ایجاد فرصت شغلی برای ۱۳۰۰ خانواده کودکان کار و خیابان پایتخت

مدیر عامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه یکی از راهکارهای رفع پدیده کودک کار و خیابان، توانمندسازی خانواده‌های این کودکان است، گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون، یک هزار و ۳۰۰ خانواده کودک کار و خیابان در ۳۴ مرکز پویاشهر، تحت پوشش طرح توانمندسازی قرار گرفته اند.

به گزارش ایسنا، احمد احمدی صدر با اعلام اینکه بسیاری از والدین کودکان کار و خیابان در کلانشهر تهران به دلیل نداشتن مهارت، در کسب درآمد ناموفق هستند، تصریح کرد: وقتی خانواده‌ها نمی‌توانند درآمد کسب کنند، مجبور می‌شوند کودکان را به کارهای اجباری وا دارند.

وی ادامه داد: به منظور برخورد با کار اجباری کودکان، در دوره کنونی مدیریت شهری تلاش کردیم تا برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه کودکان کار و خیابان، ابتدا خانواده‌ها توانمند شوند.

احمدی صدر در تشریح روند توانمندسازی خانواده کودکان کار و خیابان گفت: این طرح توانمندسازی خانواده های کودکان کار و خیابان در ۳۴ مرکز پویا شهر پایتخت به همت مددکاران در حال اجرا است که در سال ۱۴۰۰ موفق شدیم ۵۴۵ خانواده، در سال ۱۴۰۱ نیز ۴۶۲ خانواده و در ماه های ابتدایی سال جاری  نیز ۳۲۰ خانواده در این طرح، توانمند شده اند.

احمدی صدر اجرای طرح توانمندسازی خانواده‌ها را زمینه ساز حذف کار اجباری کودکان کار دانست و افزود: در تلاشیم به منظور ایجاد فرصت کاریابی و کمک به کسب درآمد والدین و همچنین تلاش برای بهبود وضعیت معیشتی، سلامت و فرهنگ کودک کار و خانواده هایشان، رویکرد توانمندسازی را در سال جاری با تمام توان ادامه دهیم.

بنا بر اعلام سایت شهر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی مواقع شاهدیم که والدین برخی از کودکان کار با مشکل اعتیاد و مصرف مواد مخدر مواجه هستند و این موضوع موجب بروز ایجاد آسیب‌های اجتماعی چه برای خانواده و چه به صورت ویژه برای کودکان شان می شود که با اجرای طرح مداخله در خانواده از سوی مددکاران، هم بستر درمان این والدین به صورت رایگان فراهم می شود و هم کودکان در دوران درمان سرپرست شان، مورد حمایت قرار خواهند گرفت. پس از درمان والدین نیز فرایند مهارت آموزی و ایجاد فرصت شغلی برای این خانواده‌ها فراهم می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha