• چهارشنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1402060100524
  • خبرنگار : 50024

هدفگذاری برای تبدیل منطقه پیام به قطب اقتصاد دیجیتال

هدفگذاری برای تبدیل منطقه پیام به قطب اقتصاد دیجیتال

ایسنا/البرز مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام گفت: با راه اندازی کامل واحدهای تولیدی این مجموعه، زمینه اشتغال هفت هزار نفر در منطقه ویژه اقتصادی وفرودگاه بین المللی پیام فراهم خواهد شد.

اکبر قنبرپور در گفت وگو با ایسنا با اشاره به این که رشد و خودکفایی در تولید  به خصوص در حوزه فناوری های نوین یکی از مهم ترین اولویت های دولت و البته هدفگذاری مدیران منطقه در پیام  است،  اظهار کرد: تبدیل شدن پیام به قطب اقتصاد دیجیتال از مهمترین طرح های سیاست‌های  دولت سیزدهم در این منطقه است که به همین منظور اقداماتی از جمله آماده سازی واگذاری زمین با اجاره بهای اندک به شرکت های مرتبط در این حوزه اجرایی شده و این روند با توسعه زیر ساخت ها تداوم می یابد.

وی افزود: به همین منظور تا کنون به بیش از ۳۱۵ شرکت برای ایجاد خط تولید محصولات خود در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی زمین واگذار شده است که از این تعداد تاکنون نزدیک به ۱۸۰ شرکت مستقر شده و پروانه بهره برداری دریافت نموده اند.

وی با بیان اینکه حدود ۱۰۰ شرکت دیگر تا پایان ۱۴۰۲ به این مجموعه افزوده  می شود، بیان کرد: عمده فعالیت این واحدهای تولیدی در حوزه فناوری های نوین بوده

قنبرپور خاطرنشان کرد  تاکنون یک هزار و ۵۰۰ محصول توسط شرکت های مستقر در منطقه  تولید شده است.

فراهم شدن زمینه اشتغال هفت هزار نفر در منطقه

قنبرپور با بیان اینکه با راه اندازی کامل این واحدهای تولیدی زمینه اشتغال هفت هزار نفر در منطقه ویژه اقتصادی وفرودگاه بین المللی پیام فراهم خواهد شد، اظهار داشت: اشتغال زایی و به کارگیری هر چه بیشتر نیروهای متخصص و جوان یکی از مهم ترین رویکردهای دولت سیزدهم است که این مهم در پیام امروز روند رو به جلویی را به خود گرفته است و در سال ۱۴۰۲ برای یک هزار نفر اشتغال زایی صورت می گیرد

سرمایه گذاری ۲۵ هزار میلیارد تومان در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به اینکه استقرار بخش خصوصی و فراهم کردن زمینه هایی برای سرمایه گذاری بیشتر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام وارد فاز عملیاتی شده است، گفت: مجموع اقدامات صورت گرفته در این بخش موجب شده تا شاهد سرمایه گذاری ۲۵ همت( ۲۵ هزار میلیارد تومانی) بخش خصوصی در پیام باشیم.

افزایش سهم شرکت های دانش بنیان در پیام

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد سرمایه گذاری های صورت گرفته در این منطقه مرتبط با فناوری های نوین است، تاکید کرد: در تلاش هستیم تا با  ارایه مشوق هایی تعداد بیشتری از این واحدها را در منطقه مستقر کنیم.

مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ارایه مشوق هایی برای استقرار شرکت های دانش بنیان در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام  گفت: هدف این است  تا با ارایه تسهیلات و مشوق هایی  از جمله تخفیف هایی در اجاره بها و تعرفه های گمرکی،  سهم شرکت های دانش بنیان در این منطقه را از ۱۰ درصد به ۲۰ درصد برسانیم.

صادرات ۲۰۰ میلیون تن کالا از گمرک مستقر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام در بخش دیگری از سخنان خود، استقرار گمرک استان البرز در این منطقه را به عنوان یکی از مزیت های پیام عنوان کرد و افزود: وجود گمرک در کنار واحدهای تولیدی و صنعتی موجب شده تا روند صادرات محصولات نهایی و واردات مواد اولیه مورد نیاز صنایع، سرعت بیشتری به خود بگیرد.

قنبرپور  با اشاره به صادرات ۲۰۰ میلیون تن انواع محصول در سال ۱۴۰۱ از طریق گمرک مستقر در این منطقه گفت: این میزان صادرات ارزشی بیش از ۲۰۶ میلیون دلار داشته که نسبت به سال ۱۴۰۰ از نظر وزنی ۵۹‌درصد و از نظر ارزش ارزی ۱۱۶‌درصد رشد داشته است.

 وی ادامه داد: همچنین در سالی که گذشت ۱۱۲میلیون تن محصول به ارزش ۹۵۸ میلیون دلار از طریق گمرک مستقر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی وارد کشور شد که از نظر وزنی ۲۸‌درصد و ارزی ۵۰‌درصد نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش داشته است.

جابه جایی ۱۱۶ هزار تن محصول از طریق بخش کارگو فرودگاه پیام

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در ادامه با اشاره به ظرفیت های حوزه هوانوردی این فرودگاه در بخش های مختلف مسافری، آموزشی و کارگو، جابه جایی تجمیعی ۱۱۶ هزار تن محصول ، انجام ۵۰۴ پرواز مسافری و بیش از ۴۳۰ هزار پرواز آموزشی را از مهم ترین فعالیت های صورت گرفته در این حوزه عنوان کرد.

قنبرپور، توسعه پروازهای داخلی و در کنار آن پروازهای بین المللی را به عنوان  برنامه پیش روی این منطقه عنوان کرد و افزود: به همین منظور به دنبال انجام مذاکراتی با ایرلاین های مختلف با هدف افزایش مسیرهای پروازی درسطح داخلی و بین المللی هستیم.

وی با بیان اینکه به دنبال رایزنی های صورت گرفته، پروازهای هفتگی به مقصد نجف اشرف از طریق فرودگاه بین المللی پیام برقرار شده است، اظهار کرد: برقراری پروازهایی به مقصد دوبی و مسقط از دیگر کارهایی  است که تلاش خواهیم کرد  تا در نیمه دوم امسال شاهد محقق شدن آن باشیم.

تبدیل شدن پیام به قطب اقتصاد دیجیتال نیازمند حمایت همه جانبه

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی در بخش دیگری از سخنان خود به سیاست های دولت  مبنی بر  تبدیل شدن پیام به قطب اقتصاد دیجیتال، اظهار کرد: وجود ظرفیت های منحصر به فرد در این منطقه موجب شده تا امروز پیام در حال تبدیل شدن به یکی از مهم ترین قطب های اقتصاد دیجیتال کشور باشد هدفی که به خصوص در دولت سیزدهم به صورت ویژه تری به آن پرداخته شده است.

راه اندازی گمرک تخصصی فاوا در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام

مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه اندازی گمرک تخصصی فاوا در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام گفت: این گمرک در راستای تبدیل شدن این منطقه به قطب فناوری های نوین عملیاتی شده و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته تا شهریور ماه در پیام ایجاد  خواهد شد.

وی همچنین تولید گوشی های هوشمند تلفن همراه، راه اندازی پارک فناوری هوایی، استقرار شرکت ها در حوزه ایجاد مراکز داده و راه اندازی شهر سیلیکون را از دیگر برنامه ها برای تبدیل شدن پیام به قطب اقتصاد دیجیتال عنوان کرد .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha