• چهارشنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402060100116
  • خبرنگار : 50046

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خبر داد:

انجام بیش از ۳۰ عمل آنژیوگرافی طی هفته در دپارتمان قلب بجنورد

انجام بیش از ۳۰ عمل آنژیوگرافی طی هفته در دپارتمان قلب بجنورد

ایسنا/خراسان شمالی رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از انجام بیش از ۳۰ عمل آنژیوگرافی طی هفته در دپارتمان قلب این استان خبر داد.

دکتر جواد شاهین فر در گفت و گو با ایسنا با تأکید بر اینکه با ایجاد زیرساخت و ظرفیت‌های ویژه حوزه بهداشت و درمان، در تلاش هستیم تا شایسته‌ترین خدمات را برای مردم استان تأمین کنیم، اظهار کرد: در راستای این هدف، دپارتمان قلب بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد با تجهیزات و امکانات قابل توجه و تعرفه دولتی در خدمت مردم استان است.

وی افزود: بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد از جمله مراکز درمانی استان است که در دولت کنونی، توانسته با به روز رسانی تجهیزات و خدمات، با توجه به نیازها و خواسته های درمانی مردم، خدمات شایسته‌ای را ارائه کند.

 وی با اشاره به اینکه دپارتمان قلب بیمارستان امام حسن(ع) از ظرفیت های بالقوه این بیمارستان است، افزود: در مرداد ماه امسال ۲۶۷ خدمت به مراجعان و بیماران به دپارتمان قلب، در قالب ۹۸ اکوکاردیوگرافی سرپایی و بستری، ۷۵ الکتروکاردیوگرافی، ۶۳ آنژیوگرافی، ۱۵ آنژیوپلاستی، ۱۵ تست ورزش و ۳ جراحی قلب و یک فلوروسکوپی باز ارائه شده است.

شاهین‌فر با بیان اینکه هم اکنون این بخش به تجهیزات و دستگاه‌های اکو معمولی، اکوترانس ازوفاژیال، برونوسکوپی، آنژیوگرافی و... مجهز است، تصریح کرد: در بخش اکو، زیر نظر پزشک فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خدمات به روز ارائه می‌شود که این خدمات در تشخیص گرفتگی عروقی، بیماری های مادرزادی، اختلالات دریچه ای بسیار کمک می‌کند.

وی ادامه داد: پزشک فوق تخصص آنژیوگرافی در بیمارستان امام حسن(ع) مستقر شده است و بیش از ۳۰ عمل آنژیوگرافی در یک هفته زیر نظر این پزشک انجام  می شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه از شهریور امسال با تجهیز بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد به قوی ترین و منحصرترین دستگاه های ام آر آی و سی تی اسکن، قابلیت های تصویر برداری این بیمارستان ارتقاء خواهد یافت، بیان کرد: عواید و مزایای این اقدام، قابلیت تصویربرداری از عروق قلبی، درمان بیماران با هزینه های کمتر و در سریع ترین زمان، جلوگیری از خروج بیماران از استان و منتفع شدن بیماران و سیستم درمان و ارائه خدمات مناسب درمانی به تمام منطقه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در بخش جامع اکو کاردیوگرافی استان، تست ورزش، اکو ترنس ازوفاژیال و معمولی و استرس اکو انجام می‌شود.

وی همچنین افزود: آنژیوگرافی در این بخش زیر نظر فوق تخصصان انجام و آنژیو پرایمری و الکتیو ارائه می شود که این خدمت از ایده آل ترین، اساسی ترین و ضروری ترین خدماتی است که در دانشگاه ارائه می شود.

 شاهین‌فر گفت: ارائه خدمات آنژیوگرافی سریع، بر کیفیت زندگی این افراد تأثیر می‌گذارد زیرا درمان دیرهنگام موجب بروز نارسایی‌های قلبی در بیماران شده و این افراد رسما از چرخه اقتصادی و کار خارج می شوند و موجب تحمیل هزینه های سنگین درمان به دولت می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha