به گزارش ایسنا، مایکل آگبوولا ، رئیس دفتر امنیت و ایمنی سازمان ملل در دومین نشست مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با دفتر امنیت و ایمنی سازمان ملل (UNDSS) که با هدف بررسی همکاریهای مشترک در مرکز هماهنگی عملیات اضطراری شهر تهران برگزار شد، گفت: یکی از مهمترین نگرانیهای ما بحران زلزله در تهران و کل ایران است.
وی با بیان اینکه سازمان ملل در ایران بیش از ۷۰۰ پرسنل دارد، گفت: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ظرفیت های بسیار خوبی برای همکاری دارد. همچنین طبق اساسنامه سازمان ملل ایمنی و امنیت پرسنل این سازمان به عهده کشور میزبان است، از این رو یکی از نقاط همکاری با سازمان پیشگیری و مدیریت بحران آموزش پرسنل سازمان ملل است که میتوان از طریق روشهای متفاوتی برای آموزش از جمله حضوری، آنلاین یا تمرینها و مانورها آن را برگزار کرد.
زهیر صباغپور، رئیس امور بین الملل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این نشست ضمن اعلام آمادگی سازمان مدیریت بحران تهران برای آموزش پرسنل سازمان ملل در تهران گفت: پس از بررسیهای اولیه پیشنویسی برای سرفصل و اهم اقدامات فیمابین از طرف دفتر UNDSS تهیه و برای همکاری عملیاتی فیمابین نهایی میشود.
صباغپور ادامه داد: همچنین در این نشست مقرر شد دپارتمان ایمنی و امنیت سازمان ملل نسبت به ارائه پروتکل ها، دستورالعملهای ایمنی و گزارشی در خصوص تجربه مشابه برای احراز آمادگی و آموزش پرسنل مقیم سازمان ملل در کشورهای دیگر و نحوه همکاری با بخش دولت محلی در مواقع بحران برای حفاظت از پرسنل خود اقدام کند تا سازمان پیشگیری و مدیریت بحران بتواند شکاف دانشی موجود را احصا و بر اساس آن نسبت به برنامه ریزی فرآیند آموزش اختصاصی ویژه پرسنل سازمان ملل اقدام کند.
سید مجتبی حسینی، مشاور سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در زلزله و مخاطرات زمین شناختی نیز در این نشست اظهارکرد: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بیش از هشت سال است که بر روی سامانه هشدار سریع زلزله کار میکند و در حال حاضر در تلاشیم این سیستم عملیاتی شود. در ابتدا هشدار برای ارگانها و سازمانهای تخصصی کارکرد خواهد داشت و در نهایت هدف رسیدن هشدار به مردم است که برای تحقق این موضوع نیازمند توسعه شبکه هشدار سریع زلزله در تهران هستیم. در ژاپن و آمریکا این سیستم وجود دارد و در ژاپن به مردم عادی هم هشدار ارائه میشود.
انتهای پیام
نظرات