به گزارش ایسنا به نقل از بی بی سی، تا قبل از ظهر روز گذشته (دوشنبه) جادههای ورودی و خروجی پام اسپرینگز بعد از حدود هشت سانتیمتر بارندگی شدید و جاری شدن سیل بسته بود.
امدادگران همچنین چندین نفر را در این شهر از رودهایی که طغیان کرده بود، نجات دادند.
گزارشها حاکیست، خطوط تلفن اضطراری در پام اسپرینگز - در حدود ۱۷۵ کیلومتری جنوب شرقی «لس آنجلس» - از کار افتاد و دو شهر همجوار «کاتدرال سیتی» و «ایندیو» هم با همین مشکل مواجه شدند.
«گرِیس گارنر»، شهردار پام اسپرینگز در مصاحبه با سیانان گفت: در حال حاضر همه جادهها را سیل گرفته است. هیچ مسیری به سوی شهر یا خارج از پام اسپرینگز باز نیست و این موضوع در بخش اعظم منطقه اطراف هم صادق است و ما اینجا گیر افتادهایم.
این توفان استوایی اکنون در حال حرکت به سوی ایالت «نوادا» است، جایی که مقامها برای بارندگی بیشتری آماده میشوند.
مرکز ملی توفندهای آمریکا گفت که هیلاری در ساعت ۱۱:۰۰ به وقت محلی در روز یکشنبه در بخش شمالی شبه جزیره «باخا کالیفرنیا»ی مکزیک به ساحل رسید. این توفان مدت کوتاهی بعد وارد آمریکا شد و بارندگی سیلآسا در چند شهر بیابانی را به دنبال داشت.
توفان تاکنون باعث مرگ یا جراحات شدید در آمریکا نشده است. با این حال، روز یکشنبه در مکزیک یک مرد که سوار خودرو بود در اثر سیل جان باخت. شبه جزیره باخا کالیفرنیا روز یکشنبه شاهد بارندگی شدید و بادهایی به سرعت ۱۱۹ کیلومتر در ساعت بود.
به گزارش سازمان هواشناسی آمریکا، این توفان رکورد بارندگی روزانه در «سن دیگو»، پام اسپرینگز و چندین شهر دیگر کالیفرنیا را شکسته است.
شهردار سن دیگو روز گذشته به شبکه «سیبیاس» گفت: به عنوان یک فرد زاده سن دیگو میتوانم بگویم که هرگز چیزی شبیه این ندیده بودم.
به گفته سازمانهای ناظر، برق حدود ۵۰ هزار نفر در این منطقه صبح روز گذشته قطع بوده است.
«شان هِسلین» از اهالی پام اسپرینگز به بیبیسی گفت: روز یکشنبه در ساعاتی که بارندگی شدیدتر بود، مردم آب را برای آنکه وارد خانههایشان نشود جارو میکردند.
مدارس این منطقه و همچنین لس آنجلس روز گذشته به خاطر نگرانی از خطرات رانندگی در این شرایط تعطیل شد.
آخرین باری که یک توفان استوایی در جنوب کالیفرنیا به ساحل - شهر «لانگ بیچ» - رسید سال ۱۹۳۹ میلادی بوده است.
هیلاری هنگام حرکت به سوی شمال ضعیفتر خواهد شد با این حال مقامها نسبت به خطر سیل در بخشی از نوادا هشدار میدهند. مردم در بخشهایی از «آریزونا»، «یوتا»، «اورگان»، «آیداهو» و «واشنگتن» هم باید مراقب احتمال وقوع سیل باشند.
کارشناسان میگویند که رویدادهای شدید و غیرعادی آبوهوایی در آمریکا و چندین ناحیه دیگر جهان تحت نفوذ تغییر اقلیم که انسان عامل آن است، شکل میگیرد.
ژوئیه امسال، گرمترین ماه زمین از زمان شروع ثبت رکوردها بود و در ایالات متحده طی ماههای اخیر حوادث طبیعی غیرمعمول و ناشی از تغییرات اقلیمیِ بیسابقه رخ داده است از جمله در روز هشت ماه اوت، ایالات هاوایی شاهد آتشسوزی مهیبی بود که تاکنون دستکم ۱۱۵ کشته برجای گذاشته است. این حریق، مرگبارترین آتشسوزی طبیعی در تاریخ آمریکا است. از علل شدت گرفتن آن هم بادهای توفندی بودهاند که در منطقه جریان داشته است.
از سوی دیگر استان «بریتیش کلمبیا» در کانادا نیز این روزها صدها آتشسوزی طبیعی را تجربه میکند به طوری که باعث سوختن تعداد زیادی خانه شده و هزاران نفر را مجبور به ترک منطقه و آواره کرده است. کانادا هم در واقع امسال شاهد بدترین آتشسوزیهای طبیعی در تاریخ خود است.
انتهای پیام
نظرات