• شنبه / ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402052817488
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

۵۲۰ هزار نفر در کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش بیمه سلامت هستند

۵۲۰ هزار نفر در کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش بیمه سلامت هستند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ۵۲۰ هزار نفر از جمعیت ۷۳۰ هزار نفری این استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

محسن عزیزی افزود: اداره کل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد ۵۲۰ هزار نفر از جمعیت ۷۳۰ هزار نفری استان را با عناوین صندوق های کارمندی، روستائیان، عشایر، شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و سایر اقشار شامل؛ طلاب و دانشجویان، خانواده معظم ایثار گران، کمیته امداد و بهزیستی را زیر پوشش دارد.

وی اظهارکرد: در ادامه سیاست‌های قبل و بخصوص سیاست ویژه دولت سیزدهم و در راستای منویات مقام معظم رهبری همه ی آحاد مردم باید از بیمه سلامت پایه درمانی برخوردار باشند.

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در طرح جدید بیمه سلامت همگانی، دهک های اول تا سوم به طور کاملا رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار داشتند، خاطرنشان کرد: دو دهک دیگر به جمعیت بیمه رایگان کشور اضافه شد و از یک ماه قبل علاوه بر سه دهک اول، دو دهک دیگر نیز به این جمعیت اضافه شدند.

عزیزی، تصریح کرد: با اضافه شدن دو دهک چهار و پنج به جمعیت بیمه شدگان رایگان کشور، از این پس ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در این دهک ها بیمه سلامت رایگان خواهند شد.

وی ادامه داد: بنابر اعلام وزارت بهداشت، علاوه بر دو دهکی که به جمعیت بیمه شدگان رایگان اضافه شده، میزان مشارکت در پرداخت حق بیمه دهک های ۶ تا ۹ نیز کاهش قابل توجهی داشته است؛ به طوری که پرداختی دهک ۶ از ۳۰ درصد به ۲۰ درصد، پرداختی دهک هفت از ۴۰ درصد به ۲۰ درصد و پرداختی دهک هشت از ۶۰ درصد به ۴۰ درصد و پرداختی دهک ۹ از ۸۰ درصد به ۵۰ درصد کاهش می یابد.

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در صندوق بیمه سلامت بیماران خاص و صعب العلاج ۳.۵ میلیارد تومان از محل نیم درصد اختصاص یافت اما اصل نشان دار شدن بیماران خاص و صعب العلاج که ۷ درصد است در قالب ۹۵ درصد  HIS بیماری های دولتی، ۶ هزار و ۴۰۰ بیمار در کهگیلویه و بویراحمد نشان دار شده اند و می توانند از خدمات رایگان استفاده کنند.

عزیزی تاکید کرد: چنانچه بیماران خاص و صعب العلاج نشان دار نشوند هزینه های درمانی با آنها به صورت آزاد محاسبه می شود که هزینه بالایی است.

وی با اشاره به قراردادها و نسخ الکترونیک در کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: نسخ در این استان به طور ۱۰۰ درصد الکترونیکی شده است و در ۲۸ دفتر پیشخوان طرف قرارداد خدمات ارایه می شود.

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع روستایی در استان نیز ۶۸ مرکز جامع خدمات سلامت با ۱۲۰ پزشک و پرستار،  ۱۱۰ ماما و ... به جامعه هدف خدمات ارایه می دهند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد، عزیزی بیان کرد: طرح پزشک خانواده شهری نیز به صورت پایلوت در شهرستان گچساران اجرا شده است.

انتهای یپام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha