علی رضا احسانی 25 مرداد در گفت و گو با خبرنگاران به کمبود ۲۰۰ لیتر برثانیه آب در این شهرک خبر داد و تصریح کرد: به دنبال تامین آب مورد نیاز از طریق پساب شهر سمنان هستیم و تاکنون اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
وی ظرفیت پساب سمنان را بالغ بر ۳۰۰ لیتر برثانیه اعلام و خاطرنشان کرد: قرار است که در گام اول ۱۰۰ لیتر برثانیه از پساب تولیدی به شهرک صنعتی سمنان تخصیص بیابد.
مدیر شهرک صنعتی سمنان از اعلام آمادگی شرکت شهرک ها و نواحی صنعتی استان سمنان برای سرمایه گذاری در دو بخش تصفیه و ایجاد خط انتقال پساب به شهرک صنعتی سمنان خبر داد و بیان کرد: اعتبار مورد نیاز برای اجرایی شدن این پروژه تامین شده و منتظر تخیصی آب مورد نیاز هستیم.
وی از ۹۸۰ قرارداد این شهرک صنعتی با سرمایه گذاران خبر داد و اظهار کرد: تاکنون ۴۷۲ واحد از این قراردادها به مرحله بهره برداری رسیده که در حال حاضر ۴۱۰ واحد از آنها در شهرک مستقر هستند.
مدیر شرکت شهرک صنعتی سمنان با بیان اینکه حدود ۵۰۰ واحد از این متقاضیان به مرحله بهره برداری نرسیدند ادامه داد: تعدادی از این واحدها در مرحله ساخت و ساز و برخی در مرحله اخذ مجوزها و... هستند.
اشتغال ۱۲ هزار نفر در شهرک صنعتی سمنان
مدیر شرکت شهرک صنعتی سمنان از این شهرک صنعتی به عنوان یکی از قدیمی ترین و بزرگترین شهرک های صنعتی کشور نام برد و گفت: شهرک صنعتی سمنان یکی از قدیمی ترین شهرک های صنعتی کشور است که در سال ۶۴ راه اندازی شده است.
احسانی به اشتغال زایی بالای این شهرک صنعتی مرکز استان پرداخت و خاطرنشان کرد: اشتغال ۱۲ هزار نفر در شهرک صنعتی سمنان مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه ما متولی تامین زیرساخت های لازم در داخل شهرک صنعتی هستیم اضافه کرد: شرکت شهرک های صنعتی استان همه تلاش خود را برای تامین همه زیرساخت های لازم به کار می گیرد.
احسانی در پاسخ به پرسشی در ارتباط با عدم استفاده از برخی اراضی واگذار شده به سرمایه گذاران اظهار کرد: قراردادهای منعقد شده شرکت شهرک های صنعتی استان دارای قید زمانی هستند و چنانچه سرمایه گذاری در زمان مقرر تعهدات خود را محقق نکند شهرک صنعتی می تواند اقدام به خلع ید کند.
واگذاری ۹۵ درصد واحدهای تولیدی تملیکی بانکها
مدیر شرکت شهرک صنعتی سمنان با بیان اینکه از ابتدای راه اندازی این شهرک تاکنون افزون بر ۱۰۰۰ قرارداد واگذاری منعقد کرده است افزود: برخی از این واحدها به مرور و به دلایل مختلف از جمله مشکلات ناشی از نقدینگی، مستهلک شدن دستگاه ها و بروز نبودن تکنولوژی و خطوط تولید، بدهی بانکی و ... تعطیل شدند.
وی به تلاش های مدیریت استان برای فعال سازی واحدهای در تملیک بانک ها خبر داد و گفت: طی بیش از یک سال گذشته ۹۵ درصد تملیکی ها با همکاری بانک های عامل به متقاضیان و صاحبان آنها واگذار شدند که اکثر آنها راه اندازی شده و یا در حال راه اندازی هستند.
انتهای پیام
نظرات