کیومرث حبیبی، امروز چهارشنبه ۲۵ مرداد در جلسه کارگروه پسماند استان که با حضور شهرداران و معاونین عمرانی فرمانداری شهرستان های سنندج، دیواندره، سقز و بانه تشکیل شد، اظهار کرد: در حال حاضر مشکل پسماند یک مبحث جهانی است و تمامی دولت ها درگیر آن هستند به ویژه کشورهای غربی که بسیار مصرف گراتر از ما هستند، اما با مدیریت بهتر با آن برخورد می کنند.
وی افزود: تنها با آموزش است که ما می توانیم نحوه برخورد با زباله و تفکیک آن را در مهد کودک ها و مدارس به کودکان خود بیاموزیم تا تبدیل به فرهنگ شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان، بیان کرد: بعضی از خانواده ها مقوله بازیافت و تفکیک زباله را از سینک ظرفشویی خود آغاز می کنند و به فرزندان خود می آموزند.
وی با اشاره به خلاقیت و نوآوری در تفکیک زباله ادامه داد: شهرها و کلان شهرهایی هستند که با خلاقیت از طریق امتیازات حداقلی، مشوق هایی برای خانواده های بی بضاعت جهت تحویل زباله های تفکیکی فراهم کرده اند.
معاون عمرانی استاندار کردستان، با بیان اینکه کمبود منابع اعتباری همه جا وجود دارد، اما این امر نباید موجب کمکاری ما باشد، تصریح کرد: نباید اجازه دهیم، پساب زباله و فضولات حیوانی وارد رودخانه ها و در نهایت سدها و یا تخریب زیستگاه های استان شود.
به گفته وی، پروژه ها و کارهای ریز که ما اصطلاحا آنها را طب سوزنی می نامیم می توانند رضایتمندی بیشتری در جامعه ایجاد کنند، به عنوان مثال می توان به آسفالت شهری سنندج اشاره کرد و یا شستشوی سطل های زباله در محلات که باعث می شود مردم از بوی بد زباله و حشرات در امان بمانند.
وی در پایان از محیط زیست استان درخواست کرد تا در جلسه آتی شهرداریهایی که در بحث فنس کشی مراکز جمع آوری پسماند تعلل و کم کاری کرده اند را معرفی کنند.
انتهای پیام
نظرات