دکتر زهره روهنده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ۲ هزار و ۲۰ نفر در این بازه زمانی برای دریافت خدمات تشخیصی و درمانی به بخش ناباروری این بیمارستان مراجعه کرده اند.
وی افزود: هزار و ۵۶۲ خدمت ویزیت، ۵۸۵ سونوگرافی، ۱۴۶ مورد IO و ۳۸ مورد IUI و ۷ مورد انتقال جنین و همچنین ۱۰ مورد تخمک کشی انجام شده است.
روهنده با بیان اینکه با راه اندازی بخش تکمیلی ناباروری در این بیمارستان، اکنون این خدمات در دسترس مراجعه کنندگان است، ادامه داد: از ابتدای امسال تا اوایل مرداد ماه، ۱۲۱ پرونده جدید ناباروری نیز در این بخش تشکیل شده است که زیر نظر پزشک فوق تخصص خدمات دارو درمانی، آی او (IO) و آی یو آی (IUI) را با همکاری مامای ارشد سیستم دریافت می کنند.
وی با بیان اینکه مراحل اولیه تایید تسهیلات ناباروری نیز در این بیمارستان انجام می شود، خاطرنشان کرد: در بازه زمانی اعلام شده ۱۴۳ پرونده، تایید اولیه تسهیلات را دریافت کرده اند و چنانچه پرداخت تسهیلات با معرفی بانک عامل آغاز شود این پرونده ها از سوی معاونت درمان به بانک ارجاع خواهند شد.
وی تصریح کرد: درمان مشکلات ناباروری به عنوان یک راهبرد مهم، پیشروی حوزه سلامت استان قرار دارد و در همین راستا نیز خدماتی نوین و ارزان در اختیار مادران و زوجهای نابارور قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات