حمید قویدل ۲۲ مرداد در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: همافزایی و همزبانی بین هلال احمر استان و اصحاب رسانه باعث انعکاس به موقع و دقیق اطلاعات در مورد حوادث اتفاق افتاده در استان شده است.
وی افزود: امسال در استان اردبیل حوادث نسبت به سال گذشته افزایش داشته است که بیشتر ناشی از حوادثی است که در اثر تغییرات اقلیمی اتفاق افتاده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل بیان کرد: ۲۴۷ مورد حادثه امسال در استان داشتیم که از این تعداد ۱۳۸ مورد مربوط به حوادث جاده ای است و لازم می باشد تا مسافران با رعایت ایمنی کامل از جمله بستن کمربند، داشتن سرعت مطمئنه و غیره مانع از ایجاد حوادث ناگوار شوند.
قویدل تصریح کرد: امسال ۶۲۴۵۰ نفر حادثه دیده در استان داشتیم که از این تعداد ۵۶۲ نفرحادثه دیده و ۲۷ فوتی مربوط به حوادث جاده ای بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل در خصوص حوادث سیل در استان اردبیل گفت: امسال ۳۶ مورد سیل در استان داشتیم که ۵۸۲۲ نفر از این حادثه دچار آسیب شدند.
قویدل ضمن اشاره به اینکه در سیل شهرستان گرمی اقدامات خوبی از جمله تهیه اسکان اضطراری و غیره انجام شد گفت: حتی بخشی از شهر را نیز آماده تخلیه کرده بودیم که در نوع خود بسیار قابل توجه بود.
وی با اشاره به اینکه در دو ماه اخیر ۲۲ مورد عملیات کوهستان از مفقودی تا عملیات فنی داشتیم بیان کرد: براساس قانون مدیریت بحران، هلال احمر در کوهستان وظیفه ای ندارد و این اقدامات مربوط به فدراسیون کوهنوردی است ولی جمعیت هلال احمر استان بر حسب وظیفه اخلاقی و انسانی خود امدادرسانی های لازم را انجام داده است.
قویدل تصریح کرد: در هر شهرستان یک تیم عملیاتی ۳۳ نفره با تجهیزات کامل داریم که در زمان های وقوع حوادث در کمترین زمان بتوانند امدادرسانی را انجام دهند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل در خصوص برگزاری دوره های آموزشی اظهار کرد: ۴۰ دوره آموزشی امسال برگزار کردیم و هدفگذاری کردیم تا آخر سال ۱۲۰ دوره تخصصی برگزار کنیم.
قویدل ادامه داد: طی تفاهم نامه منعقده با ستاد مشترک ارتش ۴۶ هزار و ۲۲ نفر از سربازان توسط هلال احمر آموزش دیدند و همچنین ۶۰ دوره آموزشی در برابر مخاطرات و بیش از ۱۰۰ دوره آموزشی کمک های اولیه برای عموم مردم برگزار کرده ایم.
سیدعلی فاطمی نیا، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر نیز در این جلسه بیان کرد: رسالت رسانه و خبرنگار دارای مفهوم مسئولیت است و اخباری که منعکس می کنند باید توجه داشته باشند که چه اثری در جامعه دارد و چه پیامدهای مثبت و منفی را می تواند ایجاد کند.
وی افزود: خبرها می توانند هم آشوب های اجتماعی را خاموش و هم برعکس باعث ایجاد آشوب های اجتماعی شوند و لذا حساسیت بالایی در انعکاس اخبار باید وجود داشته باشد.
فاطمی نیا تصریح کرد: خبرنگار می تواند در ایجاد آرامش در جامعه بسیار تاثیرگذار باشد و نگاه به اصحاب رسانه نگاهی توأمان با رسالت و مسئولیت است و صرفاً نباید به عنوان یک شغل به آن نگریست.
انتهای پیام
نظرات