• یکشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: امید و آگاهی
  • کد خبر: 1402052213475
  • خبرنگار : 30190

روایت‌گری پیشرفت در گفت‌وگو با محسن اسلام‌زاده

برخی فکر می‌کنند مسئولان خیلی اهل رسانه‌اند، اما اشتباه می‌کنند!

برخی فکر می‌کنند مسئولان خیلی اهل رسانه‌اند، اما اشتباه می‌کنند!

یک مستندساز ضمن تاکید بر نقش رسانه در روایت پیشرفت کشور، از نگاه مسئولان به آن، به عنوان پدیده‌ای دست‌ و پاگیر گلایه کرد.

محسن اسلام‌زاده که پیش از این مستند «هزارتوی پیشرفت» را با موضوع اقتصاد مقاومتی در برخی کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه ساخته است، در گفتگو با ایسنا در این‌باره گفت: رسانه می‌تواند تعیین‌کننده‌ترین نقش در آینده کشور داشته باشد، چراکه در تصمیم‌گیری‌ها، حرکت‌های اجتماعی، اعتماد به نفس مردم، تعیین بودجه، سیاست‌گذاری و... تاثیر مستقیمی دارد و همگی این موارد با پیشرفت کشور و روایت پیشرفت آن مرتبط است.


او افزود: اعتماد به نفسی که به مردم و مسئولان داده می‌شود یا از آن‌ها سلب می‌شود، تجربه‌نگاری‌هایی که در زمینه روایت پیشرفت کشور انجام می‌شود و اتفاقات مثبتی که رخ می‌دهد و باید به چشم بیاید، همه از طریق رسانه ممکن می‌شود.


این مستندساز با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره توجه ویژه به عرصه فرهنگ و رسانه اظهار کرد: بخشی از ضربه فرهنگی که کشورمان می‌خورد، به علت بی‌توجهی به این عرصه است. اگر ما می‌خواهیم پیشرفت کنیم و به سمت احیای تمدن اسلامی و ایرانی برویم، باید رسانه را جدی بگیریم و از طریق آن به درستی دیالوگ کنیم.


اسلام‌زاده برای آسیب‌شناسی این مسئله توضیح داد: به طور کلی در روایت‌سازی مشکل داریم و نمی‌توانیم پیشرفت خود را به خوبی ثبت، روایت و به مردم خودمان و جهانیان معرفی کنیم. مهمترین علت آن هم این است که اغلب مسئولان به رسانه به چشم پدیده‌ای دست‌ و پاگیر نگاه می‌کنند، آن را به موقع در جریان اتفاقات قرار نمی‌دهند و آن‌طور که باید، جدی نمی‌گیرند.


او ادامه داد: نگاه مسئولان به رسانه، بیشتر روابط عمومی است، در حالی که باید رسانه مستقل باشد، کاربلدهای رسانه‌ای در آن حضور داشته باشند و برداشت‌های خودشان را از اتفاقات بزرگ روایت کنند. اگر به نداشتن پیوست رسانه‌ای برای پیشرفت‌های کوچک و بزرگ کشور، توجه جدی نشود، اعتماد به نفس مردم را از بین خواهد برد.


این مستندساز در پایان تاکید کرد: شاید حتی بعضی به اشتباه این تلقی را داشته باشند که برخی مسئولان، خیلی اهل دوربین و رسانه‌ای‌اند، اما من باید بگویم که حتی آن‌ها هم به فکر کار حرفه‌ای رسانه‌ای نیستند و بیشتر در پی روابط عمومی‌اند که این امر، اثربخشی کار را کم می‌کند.

برخی فکر می‌کنند مسئولان خیلی اهل رسانه‌اند، اما اشتباه می‌کنند!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha