سردار احمد وحیدی ۲۱ مردادماه ۱۴۰۲ در جریان بازدید از مانور منطقه ای ۶.۸ ریشتری زلزله در شهرستان های ساوه، تفرش و زرندیه استان مرکزی که در محل سد الغدیر ساوه برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه کار ارزشمندی در استان مرکزی انجام گرفت و سناریوی خوبی تدوین شده بود، اظهار کرد: مانور در محدوده ۸۵۰ هکتاری و در کنار سد الغدیر انجام شد و کار در سطح استان به خوبی تعریف شده است. برگزارکنندگان مانور توانستند تمامی مجموعه ها اعم از بخشداری ها، دهیاری ها، فرمانداری ها و ۳۵ دستگاه اجرایی را به کار بگیرند و این کار با نشاط و شور خوبی به انجام رسید.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۳ تیم مشغول ارزیابی عملیات های ۳۵ دستگاه دخیل در مانور هستند، گفت: سناریوی نسبتا کاملی تدوین شده است و تمامی اتفاق هایی که در یک بحران رخ می دهد، از جمله افراد زیر آوار مانده، عملیات آوار برداری، تخریب سیل بند و جاری شدن سیل و نجات افراد سیل زده و ... در این مانور دیده شده بود. همه دستگاه ها از جمله هلال احمر که باید در لحظات اولیه بحران در منطقه حاضر شوند، در این مانور حضور داشتند و ماشین آلات مورد نیاز وارد منطقه شد.
سردار وحیدی تصریح کرد: قطعا این مانور کمک می کند که در وهله اول یک فرماندهی خوب در جریان بحران تعریف شود، اشکالات احتمالی شناسایی و برطرف شود، کارکرد تجهیزاتی که باید در این شرایط به کارگیری شود، ارزیابی شود و نیروهای مجرب دستگاه ها که باید در صحنه حضور داشته باشند نیز شناسایی شوند، همچنین مدیریت یکپارچه در چنین رخدادهایی، از مهمترین الزامات است و امیدواریم در ارزیابی عملکرد دستگاه ها در این مانور، امتیازاتی خوبی توسط دستگاه ها دریافت شود.
وزیر کشور تاکید کرد: برگزاری این مانور ابتکار بسیار خوب استان مرکزی در مدیریت هر چه بهتر بحران در شرایط اضطراری است که با سناریوی طراحی شده بسیار مناسب با مشارکت ۳۵ دستگاه به بهترین وجه اجرا شد و به دلیل مواجهه ایران با انواع بلایای طبیعی و بحران ها لازم است چنین مانورهایی در استان های مختلف کشور برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات