عبدالحسین کلانتری، ۱۹ مرداد در اختتامیه سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که در تالار وحدت ارومیه برگزار شد،گفت: بسیاری از دانشگاههای ما تجربیات موفقی در حوزه فعالیتهای قرآتی دارند و میزبان حلقههای قرآنی، تفسیری و تدبری هستند. اینها باید تکثیر و تقویت شود.
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی این جشنواره به بیان ساده انس و تدبر در قرآن است، گفت:انس و تدبر در قرآن فراگیرتر شود و همه ساحات زندگی را در بر بگیرد. تکثیر و گسترش حوزههای جشنواره های قرآنی لازم است، به گونهای که بتواند تمام ساحات را بپوشاند.
کلانتری با اشاره به جشنواره قرآن و عترت دانشجویی ادامه داد: این جشنواره باید بتواند گام ابتدایی برای ورود همه دانشگاهیان به عرصه سبک زندگی قرآنی باشد.
وی افزود: در این مسیر بهترین کار در فضای آموزش عالی تقویت و حمایت از فعالان قرآنی به ویژه مجموعههای قرآنی و تشکلها و کانونها و هر محفل قرآنی دیگری در دانشگاه است که این امر مستلزم آن است، مسئولین ریلگذاری و فضاسازی مناسب انجام دهند و از طرف دیگر باری بر دوش دانشجویان است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در ادامه به راهاندازی سامانه «فرنما» اشاره کرد و گفت: این سامانه مجموعهای از سامانهها است که یکپارچه شده و قسمت اصلی فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه را پوشش میدهد.
وی افزود: با این سامانه، حکمرانی هوشمند عرصه فرهنگی در آموزش عالی فراهم شده و تمام دانشگاهها به این متصل شدهاند و امکان استخراج رزومه قرآنی دانشجویان با استفاده از این سامانه فراهم شده است.
انتهای پیام
نظرات