• چهارشنبه / ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۹:۳۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1402051811555
  • منبع : حوزه فراجا

نگرانی پلیس از افزایش تولید روانگردان‌ در افغانستان

نگرانی پلیس از افزایش تولید روانگردان‌ در افغانستان

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا ضمن ابراز نگرانی از افزایش تولید موادمخدر و به‌ویژه روانگردان‌ها در افغانستان، بر لزوم مقابله جدی‌تر کشورها با پدیده قاچاق موادمخدر به عنوان تهدیدی فرا ملی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، سردار ایرج کاکاوند در حاشیه بازدید معاون وزیر امور داخله و هیئت همراه جمهوری ازبکستان از نمایشگاه پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا، گفت:‌ امیدواریم با ارتقاء سطح همکاری‌های متقابل شاهد اقدامات مطلوب‌تر در راستای مقابله با قاچاق موادمخدر در سطح منطقه و بین‌الملل باشیم.

وی به افزایش تولید موادمخدر به‌ویژه روانگردان در افغانستان اشاره و خاطرنشان کرد: کشور افغانستان به عنوان همسایه جمهوری اسلامی ایران، در سال‌های اخیر علاوه بر تولید موادمخدر سنتی به منبع اصلی تولید متامفتامین یا همان ترکیب اصلی مخدر شیشه نیز تبدیل ‌شده و سر ریز مواد مخدر تولیدشده در افغانستان، ضمن آلودگی سرمایه‌های انسانی و نسل جوان موجب ایجاد آسیب‌های غیرقابل‌جبران اجتماعی در ابعاد ملی و بین‌المللی نیز شده است.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا همچنین به پرچم دار بودن جمهوری اسلامی ایران در مقابله همه جانبه با موادمخدر اشاره کرد و گفت: کشور جمهوری اسلامی ایران با به کارگیری نیروهای کارآمد و مجرب با تمام توان با قاچاق مواد مخدر مقابله می‌کند. از آنجایی که پدیده شوم قاچاق موادمخدر به عنوان تهدیدی فرا ملی محسوب می‌شود، ضرورت دارد سایر کشورها نیز بر اساس احساس مسئولیت مشترک مقابله جدی‌تری در این عرصه داشته باشند.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا با اشاره به عزم و اراده راسخ جمهوری اسلامی در مقابله با قاچاق موادمخدر گفت: ایران سال‌هاست بخش بزرگی از امکانات مادی و معنوی خود را که باید در برنامه‌های توسعه‌ای کشور هزینه کند، به مبارزه با قاچاق و ترانزیت موادمخدر اختصاص داده است. شهادت قریب به چهار هزار شهید و بیش از 12 هزار نفر جانباز در این راه سندمحکمی بر این ادعاست.

وی در ادامه به تشریح میزان کشفیات مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران در سال2022 میلادی اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران علیرغم اعمال تحریم‌های ظالمانه از سوی برخی کشورها، با تلاش و مجاهدت‌های خالصانه نیروهای مقابله‌ای، موفق به کشف بیش از 620 تن انواع موادمخدر در سال 2022 میلادی شد.

کاکاوند همچنین به آمادگی جمهوری اسلامی ایران در ارتقاء سطح همکاری با سایر کشور ها پرداخت و افزود: بی‌تردید افزایش سطح تعاملات و همکاری‌های دو جانبه در زمینه های تبادل اطلاعات، تجربیات و آموزش‌های تخصصی و دستاوردهای مربوط به مراکز تربیت سگ‌های موادیاب و ... تا حد زیادی می‌تواند به کنترل قاچاق در سطح بین الملل و منطقه کمک کند.

کارآمدی ایران در مبارزه با قاچاق مواد مخدر

در ادامه یحیی جان عبدالحقوف، معاون وزیر داخله (وزارت کشور) جمهوری ازبکستان نیز ضمن قدردانی از تشریح جامع و کامل وضعیت قاچاق مواد مخدر در سطح منطقه و بین الملل توسط رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا، اظهارکرد: کشور ازبکستان ضمن استقبال از ارتقای سطح همکاری های دوجانبه، خواستار تبادل دانش و تجربیات در زمینه  مبارزه با مواد مخدر با جمهوری اسلامی ایران است.

وی در خاتمه با موثر خواندن اقدامات سازنده و مطلوب جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر، گفت: آمار کشفیات بسیار عظیم جمهوری اسلامی و قابل قیاس نبودن با جمهوری ازبکستان، نشان از کارآمدی، توان و ظرفیت بسیار بالای این کشور در مبارزه با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر در سطح منطقه و بین الملل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha