به گزارش ایسنا، دکتر یونس پناهی با بیان اینکه راهاندازی قرارگاه مشترک تولید علم و فناوری همه بازیگران این عرصه را در بر میگیرد، اظهار کرد: با تشکیل قرارگاه مشترک انتظار میرود چالشها و راهکارهای این حوزه با مشارکت تمامی فعالان و بازیگران این عرصه بررسی شود و با بسیج ظرفیتهای موجود در جهت رشد و ارتقای تولیدات علمی گامهای مؤثری در کشور برداشته شود.
پناهی با اشاره به اینکه دستیابی به مرجعیت علمی متدولوژی دارد و روشمند است، تصریح کرد: تولید علم و فناوری در امتداد یکدیگر قرار دارند. رشد فناوری بدون توجه به تولیدات علمی میسر نخواهد شد؛ بنابراین باید با ایجاد روحیه همدلی هر نهاد و سازمانی که در جریان تولید علم در کشور سهمی دارد، به کار گرفته شود و متناسب با توانمندی، زیرساختها، هزینهها و درآمدهایشان ماموریتهای مختلف به آنها سپرده شود.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، تهدیدات نظام سلامت در کشور شناسایی و احصاء شده است، اظهار کرد: لیست این تهدیدات که رسیدگی به آن جزو اولویتها و نیازهای کشور است، به تمام دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی ابلاغ شده است و اکنون نیز این آمادگی وجود دارد تا اطلاعات موجود در اختیار سایر نهادها هم قرار داده شود تا با توجه به امکانات، دانش و ظرفیتهای موجود برای هر یک راهکاری پیشنهاد شود.
پناهی با اشاره به اینکه اثرات ایجاد فضای علمی پویا و امیدبخش به کل کشور تسری مییابد، بیان کرد: ایمان، ایجاد روحیه و فضای مثبت علمی از دانشگاهها آغاز میشود و به آحاد جامعه تسری مییابد. توصیه میشود با ارائه گرنتهای پژوهشی و افزایش حمایتهای موجود، برگزاری نشستها و همایشهای مختلف به منظور فرهنگسازی و با محوریت امیدبخشی در دستور کار قرار گیرد تا اعضای هیات علمی و دانشجویان پویا و فعال شوند.
دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزیر علوم نیز با استقبال از این پیشنهاد، اظهار کرد: با بسیج ظرفیتهای موجود میتوان به رفع بسیاری از مشکلات و مسائل کشور در جهت رسیدن به مرجعیت علمی امیدوار بود.
در این نشست که با حضور معاون پژوهشی وزیر علوم و جمعی مدیران وی برگزار شد، بر برگزاری جلسات دورهای با هدف همکاری جهت بررسی و توسعه تحقیقات و فناوی در کشور توافق به عمل آمد.
انتهای پیام
نظرات