رحمان جلالی رئیس ستاد انتخابات استان کرمان در این نشست دو ساعته با اشاره به راهبردهای انتخاباتی اظهار کرد: احزاب سیاسی برای ایجاد شور و نشاط و رقابت، نقش راهبردی دارند.
همچنین حجت الاسلام مهدی عربپور رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان کرمان در این نشست با اشاره به اینکه در بحث مشارکت باید به دو نکته توجه کرد، گفت: احزاب که ممکن است به اصولگرا و اصلاح طلب تقسیم شوند اما در برخی امور مانند مسئله ولایت، انقلاب، ایران و قانون اساسی وجه مشترک دارند.
وی تصریح کرد: میدانیم هر سال دشمنان توطئههایی علیه نظام اسلامی طراحی و اجرا میکنند لذا باید برای مشارکت مردم در انتخابات تلاش کنیم و بخواهیم با هر سلیقهای که هستند، بیایند و در امری شرکت کنند که سرنوشت آنها را رقم میزند.
عربپور بیان کرد: احزاب سیاسی با هر عنوانی، با توجه به اهمیت موارد ذکر شده سعی داشته باشیم در انتخابات از هرگونه تشنجآفرینی با عناوین مختلف پرهیز کنیم. به فکر تسویه حسابهای سیاسی صرف و تخریب نباشیم.
وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری بر امید تاکید دارند؛ اینکه نسل جوان امیدوارانه در انقلاب قدم بردارند، باید تلاش کنیم بر این امید افزوده شود و از اقداماتی که منجر به تخریب و ناامیدی افراد میشود، پرهیز کنیم.
به گزارش ایسنا، شمسی نماینده کارگزاران سازندگی در استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اگر بخواهیم مشارکت بالا برود باید تجدیدپذیری در افکار داشته باشید و قبول کنید مخالفتان در کنارتان کار کند،افزود: تا وقتی پیام واضح و روشن به مردم نرسد مشارکت در انتخابات پایین خواهد بود لذا سیاستگذاریهای سیاسی تا انتخابات کاملا مشهود خواهد بود.
شمسی بیان کرد: بهتر است دست در دست هم دهیم و نشستی را بگذاریم و قبل از آن از همه بخواهیم هر حزب راهکاری به صورت مکتوب ارائه دهد.
وی اظهار کرد: کارنامه ما در تاریخ میماند و قرار نیست ما مشکلی به مشکلات اضافه کنیم.
بنابراین گزارش، مهدی ابراهیمی به نمایندگی از جبهه پایداری در این جلسه با اشاره به حضور کم تعداد بانوان در نشست گفت: باید نگاه ویژهای به این حوزه داشته باشیم تا بتوانیم مشارکت را بالا ببریم.
همچنین محمدرضا نژادحیدری دبیرکل جمعیت توسعه و آزادی استان کرمان در این جلسه پیشنهاد تشکیل کمیسیون سه جانبه از دو جناح و استانداری را داد که هفتگی جلسات را تشکیل بدهند و مسائل مدنظر دنبال شود.
وی درباره مشارکت در انتخابات بیان کرد: مسائل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در این زمینه موثر است و اگر در سیاستگذاریهای کلان کشور در این زمینهها تجدیدنظر اساسی صورت نگیرد و علامتی به جامعه داده نشود، اجزاب به تنهایی نمیتوانند در انتخابات باری به دوش بکشند.
بنابراین گزارش، فاطمی از حزب ایثارگران استان کرمان نیز بیان کرد: مهم ترین اصل در انتخابات پیش رو، مشارکت است و برای مشارکت بالا هر کدام از ما تکلیف داریم اما تکلیف همگانی روی مطالبی میچرخد که دشمن روی آن زوم کرده، مثل جوانان، بانوان و ...
وی با تاکید بر جهاد تبیین افزود: باید همه با رعایت اصل وحدت به سمتی برویم که عمود خیمه اسلام (ولایت) را که تنها عامل پیش برنده نظام است، تقویت و حفظ شود.
همچنین احمدعلی مقدم دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان در این نشست گفت: مقام معظم رهبری دستورالعمل کلی برای دولت، احزاب و داوطلبان و مردم درباره انتخابات بیان فرمودهاند و باید احزاب تکالیف را اجرا کنند.
وی با اشاره به اینکه قانون جدید انتخابات فرصت خوبی برای نامزدها و احزاب است، تصریح کرد: احزاب باید امیدآفرینی کنند و باید کار کنیم و جهاد تبیین را اولویت قرار بدهیم.
مقدم بیان کرد: برای وحدت با همه تشکلها و گروههایی که در اصول وحدت داریم، آماده همکاری هستیم و پیشقدم خواهیم بود و پیشنهاد بنده این است میز احزاب را در ستاد انتخابات استان برپا ومنشور انتخابات استان را احیاء کنید.
به گزارش ایسنا، عرب نژاد نماینده حزب اتحاد ملت نیز در این جلسه اظهار کرد: همه ولائی و انقلابی هستیم اما مشکل این است بخشی از فعالان سیاسی عناوین را برای خود مصادره کردهاند.
وی در ادامه افزود: یکی از دلایل مشارکت بالا، بحث اعتماد است و باید به این مسئله توجه کنیم. کاهش اعتماد موجب کاهش مشارکت میشود؛ باید با مردم صادق باشم تا از بی اعتمادی جامعه جلوگیری کنیم.
همچنین محمد تکلوزاده نماینده اصولگرایان در این نشست اظهار کرد: سال گذشته همه دشمنان متحد شدند تا نظام اسلامی را ساقط کنند و به شکلهای مختلف کار کردند اما با درایت مقام معظم رهبری و هوشمندی مردم تیر دشمنان به سنگ خورد.
وی با اشاره به یاس پراکنی دشمن و شرایط اقتصادی کشور افزود: باید همه برای مشارکت در انتخابات تلاش کنیم و اهمیت حضور مردم پای صندوقهای رای باید تبیین شود و احزاب مردم را تشویق کنند.
بنابراین گزارش، حجت الاسلام سیدجواد موسوی از شورای وحدت استان کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: اسلام، نظام و رهبری سه اصل محوری و اعتقادی هستند که اگر به این سه اصل پایبند باشیم، وظیفه خود را به خوبی ایفا میکنیم و مشارکت در انتخابات محقق میشود.
وی افزود: در شرایطی که دشمن با قدرت رسانهای خود برای نا امید کردن مردم تلاش میکند، نباید آب به آسیاب دشمن بریزیم.
موسوی تصریح کرد: در سطح استان کرمان جلسات فشردهای را برنامهریزی کرده و برای سازماندهی نیروها و آمادگی برای مشارکت جدی نشست ها را برگزار میکنیم.
وی با بیان اینکه بحث اولیه و اصلی مشارکت است، گفت: باید بی تقوایی و بداخلاقیها را در انتخابات کنار بگذاریم.
به گزارش ایسنا، عبدالرحیم ابوسعیدی از حزب اعتدال و توسعه استان کرمان در این جلسه گفت: شرایط کشور ویژه است و استراتژی حزب را بر حضور حداکثری در انتخابات گذاشتهایم و حزب با توجه به شرایط برای حضور نامزدها تصمیمگیری خواهد کرد.
وی افزود: در مسائل اقتصادی، مدنی و ... باید در سطح ملی تدابیری اندیشیده و اجرا شود.
ابوسعیدی بیان کرد: ماموریت احزاب تنها گرم کردن تنور انتخابات نیست و باید حزب و تشکیلات نیز قدرت پیدا کند.
وی تاکید کرد: استان کرمان همیشه از وحدت خاصی برخوردار بوده و در رقابت انتخاباتی اخلاق کرمانی همواره حاکم بوده و در زمینه اخلاق انتخاباتی دچار چالش نیست.
به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست غلامعلی پور از حزب احیاگران تمدن اسلامی با اشاره به اینکه مدیریت استان چابک نیست، اظهار کرد: راهکار افزایش مشارکت موثر و قابل قبول، با عمل شدنی است.
وی با بیان اینکه اگر مردم تاب آوری داشته باشند، آینده خوبی خواهیم داشت، تصریح کرد: باید در حوزههای سیاسی و اقتصادی کارهایی صورت بگیرد که مردم احساس کنند آینده بهتر خواهد شد.
همچنین خانم مرادی از انجمن اسلامی معلمان استان کرمان گفت: بی اعتمادی لطمه میزند و اگر اعتماد بانوان و جوانان و مردم را جذب نکنیم، ضربه میخوریم.
وی با اشاره به اینکه بعضی وعدهها تحقق پیدا نکرده، افزود: مسئله دیگر رعایت عدالت است و ما پای نظام هستیم و خواهیم بود و نباید به احزاب دیگر توهین شود.
مرادی تصریح کرد: در مشکلاتی که ایجاد شده همه ما مسئول هستیم، زیرا ۴۴ سال همه کار کردهایم و نباید به گردن یکدیگر بیندازیم.
وی بیان کرد: زمان انتخابات بین احزاب دیوار کشیده میشود که باید این دیوار برداشته شود. مردم متعلق به نظام هستند و دلشان برای نظام میسوزد. باید انحصارگرایی را کنار بذاریم این نظام متعلق به همه جوانان، بانوان و مردم است.
مرادی با تاکید بر دوری از بداخلاقیها گفت: نباید به بانوان توهین بشود.
بنابراین گزارش، شجاعی نماینده جامعه اسلامی کارگران استان کرمان در این جلسه اظهار کرد: جامعه کارگری از اول انقلاب تاکنون همیشه همراه نظام بوده و در تمام صحنهها حضور داشتهاند.
وی تصریح کرد: مشکل اصلی این قشر، معیشت و درمان است که با شرایط اقتصادی، این جامعه با مشکل مواجه شده است.
شجاعی بیان کرد: ۱۳۲ هزار بازنشسته کارگری تامین اجتماعی در استان کرمان داریم که حقوق آنها بعضا دو تا شش میلیون تومان است. باید برای افزایش دستمزد جامعه کارگری فکری کرد تا بتوانند حداقل مسائل زندگی شان را تامین کنند.
به گزارش ایسنا، مهدوی از جبهه راه نوین انقلاب اسلامی هم در این جلسه بیان کرد: با توجه به شرایط کشور، مشارکت در انتخابات امسال از اهمیت بیشتری نسبت به دورههای قبل برخوردار است و احزاب، تشکیلات و جوامعی مانند اصناف و صنعتگران نقش موثرتر و سازندهتری خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه تشکلهای مردمی در راستای اهداف انقلاب و مردم فعالیت خواهند کرد، گفت: اصناف میتوانند با توجه به ظرفیت خود در راستای جهاد تبیین نقش اساسی ایفا کنند، زیرا به صورت مستمر در مواجهه حضوری با مردم دارند و میتوانند در راستای جلب مشارکت مردمی نقش تاثیرگذاری ایفا کنند.
همچنین مهدی محبان دبیر جمعیت جانبازان انقلاب استان کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: دشمن تا دندان مسلح به دنبال اهداف خود در انتخابات است و احزاب باید راهکارهای خود را برای افزایش مشارکت مردم ارائه بدهند.
وی افزود: اکنون زمانش است که همه دلسوزان نظام در مقابل دشمن تا پای جان بایستیم.
محبان گفت: آیا میشود همه احزاب فعال در استان بیانیه مشترکی با هکاری معاونت سیاسی استانداری در سطح وسیع توزیع کنیم؟ این یک اقدام احزاب میتواند باشد.
وی تصریح کرد: اقدام دیگر احزاب برای افزایش مشارکت دعوت از دبیران کشوری است، اینکه به استان آمده و با مجامع مختلف گفت و گو کنیم.
محبان بیان کرد: همه احزاب در فضای مجازی فعال هستند و در این فضا میتوانیم با جهاد تبیین مشارکت را بالا برده و نقشه دشمن را خنثی کنیم.
به گزارش ایسنا، خدادادی از جمعیت اسلامی فرهنگیان استان کرمان هم در این جلسه گفت: انتخابات دو وجه دارد که یک وجه بالا بردن مشارکت است و همه در همه نهادها تکلیف داریم و باید به میدان بیایند، وجه دوم به عهده نامزدهای انتخابات است.
همچنین حجت الاسلام صالح باغخانی پور از حزب جامعه ایثارگران استان کرمان در ادامه نشست فعالان سیاسی استان کرمان با تاکید بر رعایت اخلاق انتخاباتی، پیشنهاد تشکیل کمیته سیاسی در استان با حضور احزاب را داد.
سردار حسین چناریان از حزب پیشرفت و عدالت استان کرمان در این جلسه اظهار کرد: باید رابطهای بین جایگاه امروز احزاب در امور کشور با حاکمیت باشد؛ دغدغهای نسبت به مشارکت نیست اما اکنون احزاب و تشکلها جایکاهی ندارند.
وی با اشاره به اینکه در همه دولتها جایگاهی به احزاب و تشکلها داده نشده، تصریح کرد: باید امکان سنجی شود و متناسب با ظرفیت احزاب به آنها میدان بدهیم و با احزاب آشتی کنیم، آنها میتوانند نقش خوبی در مشارکت داشته باشند.
به گزارش ایسنا، خانم گلستانی از حزب احیاگران تمدن اسلامی نیز در این جلسه با تاکید بر استفاده از ظرفیت بانوان، جوانان و دانشجویان تصریح کرد: بسیاری از مشکلات با حضور بانوان حل میشود.
وی افزود: میتوانیم با یک اصلاحات و جریان سازیهای درست مقبولیت انقلاب را ادامه بدهیم؛ باید جهاد تبیین را در میدان عمل انجام بدهیم و روشنگری کنیم.
گلستانی با تاکید بر استفاده از ظرفیت نخبگان و جوانان، گفت: باید اینقدر همه مردم از مسائل مهم مطلع باشند تا با دید باز رای بدهند.
بنابراین گزارش، حجت الاسلام احمدیوسفی از حزب وحدت و همدلی نیز در این جلسه گریزی به عدم تغییر مدیران در برخی از ادارات استان کرمان در دولت سیزدهم زد و با تاکید بر لزوم اهمیت دادن به جوانان اظهار کرد: بهتر استیک مرجعی برای حل اختلاف اخحزاب در استان تشکیل شود.
وی بر لزوم حفظ وحدت در ایام انتخابات تاکید کرد.
انتهای پیام
نظرات