به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در بیانیه این نهاد آمده است: عملیات کمکرسانی در افغانستان با شکاف جدی مالی روبروست چون نیازهای بشری همچنان جدی است. بیش از نیمی از سال گذشته اما درخواست ۳.۲ میلیارد دلاری برای کمک به بیش از ۲۱ میلیون تن در سراسر افغانستان کمتر از ۲۵ درصد تامین شده است.
این دفتر همچنین خاطرنشان کرد که عملیات کمکرسانی با شکاف بودجهای جدی به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار روبروست و فقدان تامین اعتبارات به پایان یا کاهش مقیاس قابل توجهی در بسیاری از برنامهها منجر میشود.
دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه همچنین اعلام کرد: ما فقط یک پنجره کوتاه فرصت برای تهیه و ارسال کمکهای مهم پیش از شروع فصل زمستان داریم.
طالبان در اوت ۲۰۲۱ بار دیگر در افغانستان به قدرت رسید و دولت مورد حمایت آمریکا را در کابل سرنگون کرد، آن هم در شرایطی که نیروهای ناتو پس از ۲۰ سال حضور در افغانستان در حال خروج از این کشور بودند. حضور دوباره طالبان در افغانستان به بدتر شدن بحران امنیتی، اقتصادی و بشری در این کشور منجر شده است. هیات حاکمه موقت طالبان در افغانستان به شدت بابت نقض جدی حقوق بشر و آزادیها در این کشور مورد انتقاد قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات