علی امرایی در گفتوگو با ایسنا خاطرنشان کرد: یکی از کمبودهای جدی منطقه ضعف در زیرساختهای حمل ریلی و جادهای است، به طوری که اگر زیرساختهای لازم برای ارسال محصول در حد قابل قبولی باشد، ضمن اینکه ارسال گندله تولیدی با سرعت بیشتری امکانپذیر میشود در روندی سلسهوار به تولید بیشتر این معدن تأثیرگذار است.
وی بیان کرد: اگر این مشکلات گریبانگیر معدن فولاد سنگان نباشد، با توانمندیهای نیروی انسانی و قابلیتهای فنی، توانایی عبور از ظرفیت ۵ میلیون تن گندله را داریم.
مدیرعامل معادن فولاد سنگان با اشاره به سهم اقتصاد دانشبنیان در کشور افزود: باید سهم شرکتهای دانشبنیان را در اقتصاد کشور افزایش دهیم و باید در مسیری گام برداریم تا صنایع از صاحبان ایده و طرحهای دانشبنیان حمایت کنند.
وی اظهار کرد: در حوزه تحقیق و توسعه ۳ درصد سهم اقتصاد را داریم و شرکتهای بزرگ دنیا وقتی سرآمد و متعالی میشوند که در موضوع بهروزرسانی فناوری هزینه کنند.
وی تأکید کرد: با بومیسازی قطعات در معادن فولاد سنگان خواف شامل ۱۰۶ قطعه، ۵ تجهیز، ۱۶۰۰ مدرک فنی با رشد ۱۰۴ درصدی بومیسازی باعث شد ارزآوری بیش از ۹.۵ میلیون یورو به کشور انجام شود.
امرایی از سرمایهگذاری بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریالی در توسعه دانشبنیانها خبر داد و گفت: احداث کارخانه ۱۵ هزار تنی گلوله سازی آتیه، احداث سوله انباشت کنسانتره در راستای حفاظت از محیطزیست به ظرفیت ۴۰۰ هزار تن از دیگر اقدامات معدن فولاد سنگان خواف است.
مدیر معدن فولاد سنگان ادامه داد: در برنامههای آتی دیگر اجرای کارخانه احیای مستقیم، کارخانه کنسانتره هماتیتی به ظرفیت ۵.۲ میلیون تن، پروژه افزایش ظرفیت کارخانه گندلهسازی به ظرفیت ۵.۲ میلیون تن، احداث نیروگاه برق بادی، احداث تصفیهخانه و فاضلاب شهر تایباد و انتقال آب به طول ۸۰ کیلومتر خواهد بود.
وی عنوان کرد: برای سال جاری برنامه تولید ۵ میلیون تن گندله و ۴ میلیون تن کنسانتره را با امید به رفع موانع تأمین انرژی در برنامه تولید خواهیم داشت.
امرایی عنوان کرد: در حال حاضر معدن فولاد سنگان خواف محصولات با کیفیت بالا تولید میکند که در نتیجه با اخذ مجوز صادرات، به زودی در بازارهای خارجی نیز محصولات معدنی عرضه خواهد شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته علیرغم ۱۲۰ روز قطعی برق و گاز بیش از ۷ میلیون تن گندله و کنسانتره در معدن تولید شده است، افزود: پارسال تولید بیش از ۷ میلیون تن گندله و کنسانتره در این معدن اتفاق افتاده که این رشد تولید ۱۰۳ درصدی با وجود ۱۲۰ روز قطعی برق و گاز ثبت شده است.
مدیر معدن فولاد سنگان بیان کرد: میزان تولید انجام شده در معدن فولاد سنگان خواف از ابتدای بهرهبرداری تاکنون بیش از ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندله است.
انتهای پیام
نظرات