• چهارشنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402051106781
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مدیر باشگاه کوهباد انوشه نوش آباد:

پرچم کوهباد انوشه نوش آباد بر فراز دماوند برافراشته شد

پرچم کوهباد انوشه نوش آباد بر فراز دماوند برافراشته شد

ایسنا/اصفهان مدیر باشگاه کوهباد انوشه نوش آباد از صعود موفقیت‌آمیز تیم ۱۲ نفری این باشگاه به‌عنوان باشگاهی پیش‌رو درمنطقه کاشان به قله ۵۶۷۰ متری دماوند از جبهه شمالی خبر داد.

فاطمه تاجگردون در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: مسیرهای صعود به دماوند شامل چهار جبهه اصلی شمالی، شمال شرقی، جبهه غربی، و جبهه جنوبی است که جبهه شمالی، مسیری سخت تر و فنی تر از مسیرهای دیگر برای صعود به قله آتشفشانی دماوند است.

وی افزود: مبدا صعود از جبهه شمالی محلی به نام سنگ بزرگ(کَتوپَل) در ارتفاع ۲۹۲۲متری از سطح دریای آزاد است که در فاصله پنج کیلومتری روستای ناندل قرار دارد . مسیر سنگ بزرگ تا جان پناه اول در ارتفاع ۴۰۱۰ متری، به مدت چهار ساعت طی می‌شود.

مدیر باشگاه کوهباد انوشه نوش آباد تصریح کرد: جانپناه دوم مسیر شمالی دماوند معروف به پناهگاه پنج هزار در ارتفاع ۴۶۶۰ متری ساخته شده که ظرفیت آن برای ۲۰ نفر است و معمولا محل اسکان شبانه کوهنوردان است.

وی تاکید کرد: پیشنهاد می‌شود که اولین صعود به دماوند از جبهه جنوبی انجام شود، زیرا امکانات بیشتری دارد و درجه سختی و شیب مسیر نیز کمتر از مسیرهای دیگر به قله بلند خاورمیانه است.

مدیر باشگاه کوهباد انوشه نوش آباد افزود: صعود به دماوند از مسیر شمالی، با توجه به شرایط تیم حدود ۱۲ ساعت همراه با سه ساعت استراحت و زمان فرود از قله نیز زمانی حدود هفت ساعت به علاوه دو ساعت استراحت طول کشید که سرپرست تیم علی رمضان زاده و سرقدم تیم نیز علی چاپی بودند.

تاجگردون گفت: مهم‌ترین مشکل برای صعود به دماوند از جبهه شمالی، نبودن آب آشامیدنی در این مسیر است و به همین علت، کوهنوردان مجبور هستند که آب مورد نیاز برای دو روز را به همراه داشته باشند که باعث سنگینی بیش از اندازه کوله‌ها می‌شود. 

سرپرست این تیم نیز در مورد هدف از اجرای این برنامه به ایسنا گفت: فدراسیون کوهنوردی از سال ۱۳۹۵ «طرح سیمرغ کوه‌های ایران» را با هدف معرفی بلندترین قله‌های هر استان کشور و توسعه صنعت گردشگری کوهستان اجرا می‌کند و کوهنوردان برای دریافت نشان سیمرغ باید به بلندترین قله هر استان کشور صعود کنند.

علی رمضان زاده افزود:  دریافت مدرک کارآموزی کوه‌پیمایی، کارآموزی مقدماتی سنگ، کارآموزی مقدماتی برف، کارگاه نقشه‌خوانی و کار با قطب‌نما و GPS، کارگاه مقدماتی پزشکی کوهستان، دوره حفظ محیط کوهستان و دوره مقدماتی هواشناسی، برای دریافت نشان سیمرغ ضروری است.

وی اظهار کرد: کوهنوردان باشگاه کوهباد انوشه نوش آباد با هدف دریافت نشان سیمرغ کوه‌های ایران، تاکنون موفق به فتح قله‌های سبلان در استان اردبیل، شاهان در استان اصفهان، برف انبار استان قم، سنبران استان لرستان، دومییر استان مرکزی، یخچال استان همدان، کلونچین استان چهارمحال و بختیاری، هزار بام استان کرمان، شاهوار در استان سمنان،گاو کشان استان گلستان و شیرکوه استان یزد شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha