• چهارشنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402051106704
  • منبع : شهرداری تهران

معاون شهردار تهران خبر داد

تدوین سند تحول مناطق پایتخت بر اساس خرده‌فرهنگ، قومیت و جغرافیای محلات

تدوین سند تحول مناطق پایتخت بر اساس خرده‌فرهنگ، قومیت و جغرافیای محلات

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: تهران پس از سالها شاهد پدیده‌های جدیدی در حوزه فرهنگی و اجتماعی است که عمدتاً یا با محوریت مدیریت شهری بوده و یا باحمایت شهرداری تهران امکان عملیاتی شدن پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، محمد امین توکلی زاده در این مورد گفت: تهران پس از سالها شاهد پدیده های جدیدی در حوزه فرهنگی و اجتماعی است که عمدتاً یا با محوریت مدیریت شهری بوده و یا با حمایت شهرداری تهران امکان عملیاتی شدن پیدا کرده است.

وی با اشاره به برگزاری نشست ارائه سند تحول با حضور مدیران کل، مدیران عامل و روسای ادارات، سازمان ها و شرکت های حوزه معاونت و معاونین امور اجتماعی و فرهنگی مناطق ۲۲گانه، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری تهران، افزود: انتظار داریم سند تحول به اقتضای هر منطقه، هر خرده فرهنگ، قومیت، جغرافیا و وضعیت منطقه‌ای که وجود دارد به صورت بومی تدوین شود.

معاون شهردار تهران ادامه داد: در طول ۲۲ماه فعالیت و تلاش در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی در پایتخت می‌توانیم بگوییم که نگاه به شهرداری تهران تغییر کرده و این موضوع پذیرفته شده که مدیریت شهری در حوزه فرهنگی و اجتماعی هم، توان ایده پردازی و خلاقیت و هم، توان اجرایی و عملیاتی دارد.

وی با اشاره به اینکه تلاش ما این است که از این ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی در بستر جبهه انقلاب استفاده کنیم، بیان کرد: جریان مدیریت شهری جدید بعنوان بخشی از جبهه انقلاب توانسته جایگاه خود را در موضوعات و رویدادهای مهم اثبات کند. به همین دلیل توقعات و انتظارات بالاتری شکل گرفته و مسئولیت های بیشتری به این جریان سپرده می شود. البته نتیجه کار قرارگاهی و نگاه جبهه ای در حوزه فرهنگی و اجتماعی منجر به گره گشایی در مسائل شهری به ویژه در حوزه فرهنگی و اجتماعی شده است.

توکلی زاده یادآور شد: اتصال مدیریت شهری به دریای نیروهای مردمی و انقلابی و اعتمادسازی در این حوزه منجر به شکل گیری یک جریان اثرگذار فرهنگی شده است. خوشبختانه در تمامی قرارگاه های شکل گرفته از جمله قرارگاه اجتماعی به سراغ سخت ترین و پیچیده ترین آسیب‌ها مثل منع پذیرشی ها رفتیم، کاری که کمتر کسی به سمت آن می رفت. ما در حوزه آسیب های اجتماعی با نگاه تکلیف گرا و مسئولیت پذیر ورود کردیم؛  نه فرار از پاسخگویی و فرافکنی و همین امر موجب برکات زیادی شد.

وی تاکید کرد: بدون سند تحول و چشم انداز نمی توان کار کرد به خصوص در تهران که مشکلات و مسائلش متنوع و متکثر و نوشونده است. باید با چشم باز و در یک جاده مشخص و بر اساس مبانی، همراه نوآوری و کارآمدی حرکت کرد. عمیقا بر این اعتقادم برای حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی پایتخت باید تمام توان ها را بسیج کرد.

بر اساس گزارش سایت شهر، به گفته معاون شهردار تهران، هیچ نهادی به تنهایی نمی تواند کاری از پیش ببرد؛ اما با کار قرارگاهی و مردمی سازی می شود تمام این مشکلات را حل کرد. همچنین جریان تحولی شکل گرفته در حوزه فرهنگی و اجتماعی شهر تهران تبدیل به یک الگو برای دیگر کلانشهرها شده و امکان آن را دارد که تجارب خود را در اختیار دیگر شهرها قرار دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha