• چهارشنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1402051106698
  • خبرنگار : 71468

وعده بودجه ۲ هزار میلیاردی مناف هاشمی

وعده بودجه ۲ هزار میلیاردی مناف هاشمی

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: بودجه کمیته ملی المپیک امسال ۴۰۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، مناف هاشمی در حاشیه بازدید از اردوی تیم ملی قایقرانی ایران بیان کرد: کمیته ملی المپیک مسئول رویدادهای بزرگ جهانی، المپیک و آسیایی است. خود کمیته بین‌المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم در بحث تامین بودجه به ما کمکی نمی‌کنند. با این حال با کمک اعضای هیات اجرایی امسال تلاش کردیم که بودجه ۴۰۰ درصد رشد پیدا کند. این رشد بودجه در ۱۰ ماه گذشته اتفاق افتاد و به ما کمک کرد که قسمتی از مشکلات فدراسیون‌ها را رفع کنیم. 

وعده بودجه ۲ هزار میلیاردی مناف هاشمی

هاشمی در مورد برنامه کمیته ملی المپیک برای افزایش بودجه تاکید کرد: برنامه ما برای ۱۴۰۳ این است که بودجه کمیته ملی المپیک را نسبت به روزی که تحویل گرفتیم هزار درصد رشد دهیم و بودجه کمیته ملی المپیک در سال آینده حداقل باید ۲ هزار میلیارد تومان باشد و این کار را خواهیم کرد. با توجه به فضاهایی که در بخش خصوصی، دولت و اسپانسری باز شده است به نظر می‌رسد این افزایش بودجه کار سختی نباشد. این قول را به همه فدراسیون‌ها می‌دهیم بودجه ۸۰۰ میلیاردی تومان کمیته ملی المپیک در سال آینده ۲ هزار میلیارد می‌شود. هدف گذاری ما این است و اگر موفق هم نشدیم علت آن را بیان می‌کنیم. شاید سال آینده به بودجه ۱۵۰۰ میلیارد تومانی برسیم اما تلاش ما این است که بودجه زیر ۲هزار میلیارد تومان نباشد. 

نداشتن پیست استاندارد را جدی نگرفتند

سرپرست کاروان ایران در مورد علت این که مسوولان شش ماه پایانی مانده به آغاز رویدادها به فدراسیون‌ها سرکشی می‌کنند، گفت: علت این است که در شش ماه پایانی تحرکات در فدراسیون‌ها بیش‌تر می‌شود و اینکه چرا در سال‌های گذشته این اتفاق نیفتاده است، نمی‌توان به آن پاسخی داد اما می‌توانیم از این تجربه تلخ برای سال‌های آینده استفاده کنیم. برنامه ریزی بهتری انجام دهیم. نکاتی که در مورد نداشتن پیست مطرح شد را مد نظر داریم و در ایران امکان این که دو، سه پیست استاندارد داشته باشیم وجود دارد. شاید اشکال به خود ما و کسانی که در سال‌های گذشته در فدراسیون مسوولیت داشتن هم برمی‌گردد که چرا این مساله را پیگیر نبودند و به نظر می‌رسد که این نداشتن پیست استاندارد را موضوع بزرگ و جدی تلقی نکردند. البته من نمی‌توانم از طرف کمیته ملی المپیک قول بدهم چون مسوولیت با ما نیست و کسی که مسوولیت فدراسیون را بر عهده گرفته تمام ابزار در اختیارش است که با استاندار جلسه بگذارد تا در یک استانی پیست ساخته شود و اگر مساله پول است همه ما برای کمک می‌آییم.

وعده کمیته المپیک برای تامین غذای ورزشکاران 

هاشمی در مورد مشکلاتی که ورزشکاران حاضر در اردوهای تیم‌های ملی برای اعزام به بازی‌های آسیایی در زمینه غذا دارند، گفت: مسوولیت غذا بر عهده رییسان فدراسیون‌هاست. ما در حوزه غذا دخالت مستقیم نداریم‌. تنها جایی که می‌توانیم بگوییم دخالت داریم در بحث رویدادهاست. در المپیک و بازی‌های آسیایی مسوولیت غذا برعهده من است. هر دو منابع می‌خواهند. در حوزه منابع روسای فدراسیون‌ها که از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک منابع خوبی گرفته‌اند و غیر از آن هم کمک‌های دیگری داشته‌اند، نباید چنین غذایی بدهند. اکثر فدراسیون‌های ما مثل کشتی، والیبال و تکواندو اینگونه نیست چون بررسی کرده‌ایم اما برخی از رشته‌ها این مشکلات را دارند. امیدوارم رفع شود. از دو ماه آینده گروهی در مرکز نظارت می‌گذاریم تا کاروان ما که می‌رود غذای بچه‌ها را کنترل کنند. اصلا شاید مجبور شویم برای غذا جداگانه پول بدهیم و این کار را هم می‌کنیم. این قول را می‌دهم که تا دو ماه آینده غذا را با کمک فدراسیون پزشکی مدیریت می‌کنیم. حوزه تغذیه فدراسیون پزشکی تمام این ۲۸، ۳۰ رشته‌ای را که با ما می‌آیند، مدیریت کند. پول غذا را ما به فدراسیون می‌دهیم و فدراسیون تامین کند.

برگزاری مراسم بدرقه با چاشنی تسویه حساب

دبیرکل کمیته ملی المپیک در مورد گلایه ورزشکاران نسبت به پرداخت نشدن پاداش مسابقات قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان در دو سال گذشته تصریح کرد: ما تلاش می‌کنیم مراسم بدرقه از کاروان را داشته باشیم تا پاداش عقب مانده ورزشکاران را که دولت و وزارت ورزش باید بدهند را پرداخت کنند اما دست ما نیست. با تلاش‌ها در هیات اجرایی پاداش ۵ هزار دلاری پای سکوی مدال طلا را ۱۵ هزار دلار تصویب کردیم که بر اساس قیمت روز دلار است و مالیات هم شامل حالش نمی‌شود و مالیات از منابع خود کمیته ملی المپیک پرداخت می‌شود. 

پرداخت حقوق به ورزشکاران قبل از بازی‌های آسیایی 

سرپرست کاروان ایران با اشاره به مدال آوری قایقرانی در بازی‌های آسیایی هانگژو گفت: یک دهم کاروان ایران را قایقرانی تشکیل می‌دهد و آقای سهرابیان کار بزرگی را انجام داده است که الان برای بازی‌های آسیایی عنوان می‌کند تعداد مدال‌های این رشته دو رقمی می‌شود. برخی از روسای فدراسیون‌های ما حتی این جمله را هم نمی‌توانند بگویند. ما هم در کنارتان هستیم. ما هفته آینده مرحله جدیدی از پرداختی‌ها به فدراسیون‌ها را خواهیم داشت و دو موضوع را در آن لحاظ خواهیم کرد. ابتدا عددی را به عنوان حقوق برای ورزشکاران در نظر بگیرند تا وقتی به بازی‌های آسیایی می‌آیند دغدغه خانواده نداشته باشند. مسئله دوم موضوع غذا است که به صورت ویژه در نامه‌های خود به فدراسیون‌ها آن را اشاره و عدد تعیین می‌کنیم  تا دغدغه ورزشکاران کمتر شود. تلاش ما این است که این ۳۵۰ ورزشکار، مربی و کمک مربی که به بازی‌ها می‌آیند، با دست پر برگردند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha