• چهارشنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402051106670
  • خبرنگار : 71415

حمله پیونگ‌یانگ به نماینده جدید آمریکا در امور حقوق بشر کره شمالی

حمله پیونگ‌یانگ به نماینده جدید آمریکا در امور حقوق بشر کره شمالی

کره شمالی امروز چهارشنبه انتقادات شدیدی با چاشنی زن‌ستیزی را علیه فرستاده جدید آمریکا برای نظارت بر وضعیت حقوق بشر در این کشور مطرح کرده و نسبت به تبعات امنیتی نامشخص در صورتی که واشنگتن به انتقاد از شرایط حقوق بشری پیونگ یانگ ادامه دهد، هشدار داد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری دولتی کره شمالی (کی.سی.ان.ای) در مقاله‌ای از "جولی ترنر"، فرستاده حقوق بشری جدید آمریکا برای این کشور با لفظ "زن نابکاری" که از سوی دولت بایدن به عنوان یک "خدمتکار سیاسی" برای دست زدن به حملات بی اساس علیه سوابق حقوق بشری این کشور برگزیده شده، یاد کرد.

مجلس سنای آمریکا در تاریخ ۲۷ ژوئیه انتصاب ترنر به سمت نماینده ویژه این کشور در امور حقوق بشری کره شمالی را تایید کرد. او قبل از آن به عنوان مدیر شرق آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه آمریکا خدمت کرده بود.

حمله پیونگ‌یانگ به نماینده جدید آمریکا در امور حقوق بشر کره شمالی

در این بیانیه خبرگزاری رسمی کره شمالی نوشته شده، انتقادات علنی دولت جو بایدن از وضعیت حقوق بشری کره شمالی خصومت آن با پیونگ یانگ در ضمن مواجهه با بن بست میان دو کشور بر سر مساله هسته‌ای را برجسته می‌کنند.

این خبرگزاری انتقادات ترنر در گذشته از سوابق حقوق بشری کره شمالی را پوچ توصیف کرده و گفت که آمریکا "از مداخله در امور داخلی یک کشور مستقل و افترا زدن به آن لذت می‌برد."

به نوشته خبرگزاری وابسته به حکومت کره شمالی، "ترنر باید بداند که به عنوان یک خدمتکار سیاسی و سپر بلای دسیسه‌های حقوق بشری با هدف تحت فشار قرار دادن جمهوری دموکراتیک خلق کره انتخاب شده است. این سیاست حقیری است که توسط دولت بایدن که در تقابل هسته‌ای آمریکا-جمهوری دموکراتیک خلق کره به وضعیتی بغرنج دچار شده، در پیش گرفته شده است." این رسانه در ادامه اعلام کرد، آمریکا در صورتی که به انتقاداتش از مسائل حقوق بشری کره شمالی ادامه دهد ممکن است شاهد "تاثیر معکوس دادن این انتقادات علیه خودش و ایجاد مسائل امنیتی شدید برای خود" شود.

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی هفته گذشته در اقدامی با به چالش کشیدن واشنگتن، از نمایندگان ارشد روسیه و چین در رژه نظامی در پیونگ یانگ میزبانی کرد؛ رژه نظامی که در جریانش موشکهای بالستیک قاره پیمایی که برای هدف گرفتن خاک اصلی آمریکا طراحی شده بودند را به نمایش گذاشت. تحلیلگران می‌گویند کیم جونگ اون به دنبال به نمایش گذاشتن شراکتش با مسکو و پکن در تلاش برای فاصله گرفتن از انزوای دیپلماتیک و قرار گرفتن در جبهه‌ای متحد علیه آمریکا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha