• سه‌شنبه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402051006525
  • خبرنگار : 50181

مهلت یک ماهه مدیرکل استاندارد به ادارات:

آسانسورهای ادارات کرمانشاه استاندارد نشود، پلمب می‌شوند

آسانسورهای ادارات کرمانشاه استاندارد نشود، پلمب می‌شوند

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه به همه دستگاه‌های اجرایی و اماکن عمومی استان یک ماه فرصت داد نسبت به اخذ تاییدیه ایمنی و استاندارد آسانسورهای خود اقدام کنند، در غیر این صورت آسانسورهای آنها پلمب خواهد شد.

مهدی حسین‌پور در نشست خبری امروز (۱۰ مرداد) یکی از مهمترین مواردی که توسط اداره کل استاندارد به صورت مستمر رصد می‌شود را اخذ تاییدیه ایمنی و کیفیت آسانسورها اعلام کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی و اماکن عمومی از همین امروز یک ماه فرصت دارند نسبت به اخذ تاییدیه ایمنی آسانسورهای خود اقدام کنند، در غیر اینصورت با تایید مقام قضایی و بدون هیچ مماشاتی، نسبت به پلمب آسانسورها اقدام خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تا کنون ۶۲۱ مورد بازرسی از آسانسورهای مختلف سطح استان صورت گرفته، افزود: در جریان این بازرسی ها برای ۳۲۵ آسانسور تاییدیه ایمینی صادر و ۱۰ آسانسور نیز پلمب شده است.

مدیرکل استاندارد کرمانشاه از وضعیت استاندارد وسایل و تجهیزات بازی پارک‌ها، شهربازی‌ها و زمین‌های بازی استان نیز یاد کرد که در این زمینه بازرسی ادواری صورت می‌گیرد و مکاتبات لازم نیز با شهرداران استان صورت گرفته و افزود: اگرچه تاکنون حادثه‌ای نداشته‌ایم و وضعیت بغرنج نیست، اما بسیاری از این تجهیزات استانداردهای اولیه و مقدماتی را ندارند.

حسین پور در ادامه اشاره‌ای هم به اقدامات استاندارد در قالب طرح "طاها" و رصد کالاها در سطح بازار و واحدهای تولیدی داشت و خاطرنشان کرد: در چهار ماهه امسال ۲۷۳ مورد بازرسی،۲۹۲ مورد نمونه برداری و ۳۲ آزمون از واحدهای تولیدی انجام شده است. همچنین ۲۴۷ مورد بازرسی و ۴۰ مورد نمونه برداری نیز از کالاهای سطح بازار صورت گرفته است.

وی همچنین از صدور ۲۴ مورد پروانه استاندارد جدید اجباری و تشویقی در چهار ماهه امسال و تعلیق و ابطال ۳۳ پروانه نیز خبر داد و عنوان کرد: در این مدت ۳۶۲ مورد نیز تعیین ماهیت کالاهای صادراتی و وارداتی انجام شده است.

به گفته این مسئول، در زمینه سنجش کیفیت کالاها نیز با مراجعه به درب منازل مردم و یا حضور در مراکز فروشگاهی ۵۹۷ پرسشنامه برای بررسی ۵۶ قلم کالای پرکاربرد مشمول استاندارد اجباری و اختیاری بین مردم توزیع و در این زمینه نظرسنجی شد.

مدیرکل استاندارد کرمانشاه سپس از محورهای اصلی چهارگاه استاندارد شامل استانداردسازی و آموزش، اندازه شناسی، تایید صلاحیت و بخش ارزیابی و انطباق یاد کرد و ادامه داد: این رویکردها با جدیت در کرمانشاه دنبال می شود. برای نمونه در بخش استانداردسازی و آموزش، دفاتر استانداردسازی را در دانشگاه‌های آزاد و رازی راه‌اندازی کردیم و به زودی در دانشگاه صنعتی نیز راه اندازی خواهد شد.

حسین پور اضافه کرد: در بخش اندازه شناسی نیز همزمان با سراسر کشور از اواسط تابستان سال گذشته طرح " کنترل کمی " را استارت زدیم که هدف آن جلوگیری از کم فروشی است و در این راستا تا کنون ۴۲۵ فرآورده عمدتا غذایی شامل تولیدات داخل و خارج استان پایش شده که در ۳۹ درصد موارد کم فروشی وجود داشته است.

وی همچنین از رویکرد جدید سازمان ملی استاندارد و به تبع آن ادارات کل استان‌ها در قالب بسته تحولی برای ورود به عرصه های جدید استاندارد یاد کرد که استاندارد هتل ها، خدمات بهزیستی، باشگاه ها، آموزش ابتدایی، خدمات بیمه و بانک، پایانه‌های فرودگاهی، حمل و نقل های درون و برون شهری و خصوصا استاندارد خودرو از این دست است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha