• شنبه / ۲ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404010200723
  • خبرنگار : 50184

دبیر ستاد خدمات سفر استان عنوان کرد

ورود ۴۵۰۰ مسافر نوروزی از مسیر ریلی به کرمانشاه/اجرای ۲۰۰۰ فقره نظارت بر تاسیسات گردشگری

ورود ۴۵۰۰ مسافر نوروزی از مسیر ریلی به کرمانشاه/اجرای ۲۰۰۰ فقره نظارت بر تاسیسات گردشگری

ایسنا/کرمانشاه دبیر ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه گفت: طی مدت پنج روز گذشته حدود ۴۵۰۰ مسافر نوروزی از طریق مسیر ریلی وارد کرمانشاه شده‌اند.

داریوش فرمانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه طی بازه زمانی ۲۷ اسفند تا پایان روز گذشته آمار تردد از مسیرهای زمینی، هوایی و ریلی استان افزایش داشته، اظهار کرد: طی این مدت ۲۴۴ هزار و ۵۳۷ خودرو از طریق مسیرهای جاده‌ای وارد استان شده‌اند. 

وی افزود: همچنین در این مدت ۴۵۰۰ مسافر نوروزی نیز از طریق قطار به کرمانشاه وارد شده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان تعداد مسافرین نوروزی ورودی به استان از طریق مسیر هوایی و هواپیما را نیز ۴۰۵۹ نفر اعلام کرد. 

دبیر ستاد خدمات سفر استان با بیان اینکه میزان تردد از مرز خسروی نیز ۹۸۳۷ نفر بوده، گفت: طی این مدت ۴۹۲۳ زائر و گردشگر از این مرز ورود و ۴۹۱۴ نفر نیز خروج داشته‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان در ادامه از اجرای طرح‌های تشدید نظارت بر تاسیسات گردشگری استان در این ایام هم خبر داد و گفت: مراکز اقامتی، پذیرایی، بین راهی، مساجد و نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی از جمله مراکزی هستند که روی آنها نظارت صورت می‌گیرد. 

به گفته این مسئولین، طی مدت پنج روز گذشته ۲۱۵۸ مورد نظارت از تاسیسات گردشگری استان صورت گرفته که منجر به صدور ۷۰ تذکر و ۱۶ اخطار برای واحدهای متخلف شده‌ است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۱:۵۳

هیچ خدمات نداشتن