اعظم حسنزاده در گفت و گو با ایسنا گفت: سالی که گذشت برای همکاران تقریباً سال سختی بود، چون امکان ثبت جدید را نداشتیم به همین دلیل افراد متقاضی حمایت که وارد اداره بهزیستی میشدند به دلایلی امکان انجام کارها برای ثبت و یا تأمین اعتبار نبود.
وی با اشاره به اینکه با تلاشهای شبانهروزی در واحد توانبخشی بیش از ۶۰۳ معلول را شناسایی کردیم که تائید این تعداد سخت و زمانبر است، عنوان کرد: برای اولین بار طی ۵ سال اخیر مستمری تمامی معلولان پشت نوبت برقرار شد. با تلاشهای صورت گرفته اسفندماه پارسال هیچ پشت نوبتی دریافت خدمات مستمر در شهرستان کاشمر نداشتیم.
وی همچنین خاطرنشان کرد: اسفندماه ۱۴۰۱ قانون حمایت از معلولان ابلاغ شد که بر اساس آن باید به معلولان شدید و خیلی شدید هزینه حق نگهداری پرداخت کنیم.
حسنزاده با بیان اینکه برای اولین بار سهمیهای به شهرستان کاشمر تخصیص یافت و توانستیم هزینه حق نگهداری ۱۰۳۲ معلول شدید و خیلی شدید را شناسایی شده را ثبت کنیم، افزود: این موجب میشود خانواده بتوانند هزینههای نگهداری معلولان را تأمین کنند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر شهرستان کاشمر ۴۰۰۰ معلول شناخته شده معادل ۳ درصد جمعیت دارد که برای تمامی این افراد تشکیل پرونده شده است، خاطرنشان کرد: هرچند هنوز نسبت به آمار کشوری که ۱۰ درصد است بسیار عقب هستیم اما میزان شناسایی نقطه به نقطه شهرستان در سطح استان بسیار مطلوب است.
رئیس اداره بهزیستی کاشمر همچنین از تشکیل صندوقهای خرد مالی و گروههای خودیار در روستاهای شهرستان کاشمر، راهاندازی مرکز حرفهآموزی پسران با یارانه ۴۰ میلیون تومان در ماه، پرداخت یارانه ۴۰۰ میلیون تومانی به مراکز توانبخشی شهرستان شبانهروزی و پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان به مراکز روزانه در هرماه خبر داد.
وی با اعلام اینکه هیچ خانواده دوقلوی نیازمند حمایت در شهرستان نداریم که نیازمند حمایت باشند و نتوانیم کاری برایشان انجام دهیم، از هزینه ۶۰۰ میلیون تومانی برای افتتاح خوابگاه اورژانس اجتماعی کاشمر خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود ۴۰ کودک پسر کمتر و بیشتر از ۱۲ سال در مراکز زیرپوشش بهزیستی شهرستان نگهداری میشوند که ماهیانه یارانهای بالغبر ۶۰ میلیون تومان دریافت میکنند.
حسنزاده ادامه داد: طی یک سال اخیر در واحد پیشگیری نزدیک به ۲۰ طرح کاهش آسیب انجام شده است که یکی از بهترین طرحهای مربوط به بلوغ نوجوانان بود که از دی ماه سال قبل شروع و خوشبختانه به خوبی اجرا شد.
وی در ادامه از اجرای طرح آگاهسازی از معلولیتها، پیشگیری از اعتیاد و... برای تمامی زنان سرپرست خانوار خبر داد و گفت: با پیگیریهای صورت گرفته کمپ ماده ۱۶ در شهرستان راهاندازی شد.
رئیس اداره بهزیستی کاشمر افزود: با توجه به اینکه معتادین متجاهر در مناطق خاصی از شهر موجب ایجاد ناامنی و چهره نامناسب شهرستان شده بودند، اما با همراهی شورای تأمین این کمپ راهاندازی شد.
وی یکی از مشکلات این کمپ را تأمین اعتبار مورد نیاز دانست و تصریح کرد: امیدواریم هرچه زودتر کسانی که باید در خصوص تأمین اعتبار حمایتهای لازم را داشته باشند اقدامات لازم را به عمل آورند.
حسنزاده در ادامه به وضعیت تسهیلات اشتغالزایی اشاره کرد و افزود: طی یک سال اخیر بیش از ۳۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی داشتیم که به ۳۱۰ نفر پرداخت شد، تعداد قابل توجهی از این افراد کسانی بودند که درمان شده بودند.
وی همچنین از رشد ۳۰ درصدی کارفرمایانی که مددجویان بهزیستی را سرکار بردند خبر داد و اظهار کرد: این کارفرمایان از بهزیستی تسهیلاتی دریافت نکردند و فقط قسمتی از حق بیمهها را برایشان پرداخت نمودیم.
رئیس اداره بهزیستی کاشمر با اشاره به اینکه ۶۲ مورد کمک هزینه خرید و ساخت مسکن را به استان ارسال نمودیم و منتظر پرداخت هستیم، تصریح کرد: طی یک سال اخیر بالغبر ۸۰۰ میلیون تومان شهریه دانشگاه مددجویان و خانوادهها را پرداخت نمودیم.
انتهای پیام
نظرات