• دوشنبه / ۹ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402050905622
  • خبرنگار : 50026

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس:

پژوهش‌های علمی باید خروجی محسوس برای مردم داشته باشد

پژوهش‌های علمی باید خروجی محسوس برای مردم داشته باشد

ایسنا/خراسان جنوبی نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی گفت: جهاددانشگاهی با بهره گیری از علم در اختیار و شناسایی ظرفیت‌ها و آسیب شناسی و بروزرسانی فعالیت‌ها، قدرت علمی را عملیاتی سازی کند.

حسین خسروی اسفزار، امروز دوشنبه ۹ مرداد در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با گرامیداشت سالروز تاسیس جهاددانشگاهی و شهدای این نهاد، اظهار کرد: حداقل نتیجه این جلسات آشنایی اجمالی با سازمان و رایزنی‌ها برای رفع مشکلات است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه مکاتبات، درخواست‌ها و پیگیری‌ها را برای رفع کاستی‌ها ادامه خواهیم داد، افزود: توجه به مفاهیم قرآنی باید در رأس امور قرار گیرد.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نام و اهداف جهاددانشگاهی را باید با گره خوردن به توسعه علم و ثروت به صورت هدفمند پیاده سازی کنیم، تصریح کرد: هرکه علم و دانایی داشته، بر دنیا سلطه و قدرت دارد و قدرت علمی می‌تواند باعث قدرت افزایی در دنیا شود.

خسروی اسفزار با اشاره به اینکه برداشت مقام معظم رهبری از جهاد این است که همواره دشمن مقابل خود را ببینیم، اظهار کرد: تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی باید در اقدامات دانشگاهی دیده شود.

پژوهش‌های علمی باید خروجی محسوس برای مردم داشته باشد

وی با اشاره به بازنگری وظایف و اهداف جهاددانشگاهی و آسیب شناسی و بروزرسانی فعالیت‌ها، افزود: باید ببینیم چه اندازه توانسته‌ایم اهداف جهاددانشگاهی را محقق سازیم. 

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایجاد آمادگی فکری و منطقی در جوانان یکی از اهداف جهاددانشگاهی است که باید در این راستا کار کنیم.

خسروی اسفزار با تاکید بر هم افزایی این نهاد با مراکز مشابه و شناسایی ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها و تقسیم کار، اظهار کرد: پژوهش‌ها، مقالات و پایان نامه‌ها باید خروجی محسوس برای مردم داشته باشد. 

وی با تاکید بر مراعات اولویت‌ها در فعالیت‌های جهاددانشگاهی، اظهار کرد: چاره‌ای نداریم جز اینکه با محدودیت منابع در استان سازگار شویم.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به طور مثال جهاددانشگاهی می‌تواند بر روی پژوهش کاشت و ثمردهی محصولات کم آب بر در استان فعالیت کند، تصریح کرد: هر زمان هر سازمان و فردی موارد را به ما انعکاس دهند تا حدی که امکان داشته باشد و با ابزاری که در دست داریم به سمت حل مشکلات پیش می‌رویم.

خسروی اسفزار گفت: بهترین الگوی جهاددانشگاهی برای عملیاتی شدن ایمان، امید و اعتماد به جوانان که در شعارهای این نهاد نیز دیده می‌شود، الگوی انقلاب اسلامی است که امیدواریم با هم افزایی با نهادها این امر را پی بگیرد.

پژوهش‌های علمی باید خروجی محسوس برای مردم داشته باشد

تاکید جهاددانشگاهی بر اعتماد به جوانان

سیدمحمدحسین سیدکاشی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این نشست با اشاره به فعالیت‌های این نهاد در طول ۴۳ سال گذشته، بیان کرد: جهاددانشگاهی با گذشت ۴۳ سال پس از تاسیس، دستاوردهای چشم گیری داشته که نتیجه تلاش جهادی و علمی در حوزه‌های مختلف مهندسی، کشاورزی، پزشکی، پژوهش، فعالیت‌های دانش بنیان و  فناورانه بوده است. 

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در حال حاضر در کشور بیش از ۱۱ سازمان استانی و ۳۲ واحد استانی دارد، تصریح کرد: این نهاد دارای مجتمع تحقیقات و سه پژوهشگاه و سه مرکز پژوهشی و دو دانشگاه علم و فرهنگ و علم و هنر در سطح کشور است.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت چندین موسسه آموزش عالی و سه پارک علم و فناوری زیر نظر این نهاد، تصریح کرد: سازمان دانشجویان ایران، سه خبرگزاری و سازمان قرآنی دانشگاهیان نیز ساختارهایی است که در طول ۴۳ سال در این نهاد راه اندازی شده است.

پژوهش‌های علمی باید خروجی محسوس برای مردم داشته باشد

سیدکاشی با اشاره به شعار امسال مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، ادامه داد: در همین راستا جهاددانشگاهی راهکارهایی را برای تحقق شعار سال تدبیر کرده است.

وی با بیان اینکه شعار سالگرد تاسیس امسال این نهاد، " جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت، با ایمان، امید و اعتماد به جوانان" است، افزود: مشکلات کشور با اعتماد به جوانان حل شدنی است و جهاددانشگاهی بر این امر مصمم است.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد غیردولتی و مردمی است که اکنون پس از ۴۳ سال به بلوغ رسیده و نیازمند حمایت بیشتر دولتمردان و نمایندگان مجلس است تا بتواند با قوت و قدرت فعالیت‌های به بلوغ رسیده را به کمال رسانده و ادامه دهد.

پژوهش‌های علمی باید خروجی محسوس برای مردم داشته باشد

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha