به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان شمالی، سرهنگ سجاد نامور اظهار کرد: در اجتماع امروزی با توجه به استرس های مختلفی که مردم با آن روبرو هستند و در طول زندگی دچار تعارضات و مشکلات زیادی می شوند، نیازمند افرادی هستیم که بتوانند مشاوره و راهنمایی هایی را به جامعه ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه واحدهای مددکاری و مشاوره کلانتری ها علاوه بر کاهش بار پرونده های قضایی، نقش انکار ناپذیری در کاهش آسیب ها و جرایم اجتماعی دارند، افزود: امروزه حضور مشاور و مددکار پلیس به جهت جنبه های پیشگیری از جرائم در جامعه کاملا احساس می شود.
نامور گفت: افرادی که از نظر اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دچار مشکل یا بزه می شوند و گاهی اوقات مشکل آنان در جریان مراحل دادگاهی قابل حل نبوده، با حضور مشاوران و مددکاران می توان در این رابطه به راحتی ورود کرد.
وی با تأکید بر فلسفه حضور پلیس در جامعه با رویکرد مبارزه با جرائم اجتماعی، تصریح کرد: کارشناسان مجرب مرکز مشاوره آرامش و همچنین دوایر مددکاری کلانتری های سطح استان، در زمینه های مختلف مشاوره روان شناختی، خانوادگی، فردی، حقوقی، انتظامی و... خدمات مشاوره ای رایگان را به عموم هماستانی ها ارائه می دهند.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی ادامه داد: با توجه به توانایی مشاوران و مددکاران شاغل در یگان های انتظامی استان در ۴ ماهه ابتدای سال جاری، ۴۹۷ پرونده به دوایر مددکاری کلانتری های سطح استان ارجاع شده که ۴۳۳ فقره از این پرونده ها به مصالحه ختم شده است.
وی با اشاره به اینکه در طول این مدت ۲۴ مورد مشاوره انتظامی نیز ارائه شده است، تصریح کرد: با تلاش بی وقفه و دلسوزی مشاوران و مددکاران ما در مجموعه فرماندهی انتظامی خراسان شمالی، ۸۵ درصد پرونده های ارجاع شده به صلح و سازش ختم شده است.
انتهای پیام
نظرات