• دوشنبه / ۹ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402050905243
  • خبرنگار : 50590

رئیس دانشگاه بوعلی مطرح کرد

از فروش خوابگاه «باقرالعلوم» تا نبود خوابگاه متأهلی در دانشگاه بوعلی

از فروش خوابگاه «باقرالعلوم» تا نبود خوابگاه متأهلی در دانشگاه بوعلی

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با بیان اینکه اولویت دانشگاه اسکان دانشجویان مجرد است، گفت: چرا با وجود کمبود خوابگاه، خوابگاه «باقرالعلوم» دانشگاه بوعلی به فروش رفته است؟

دکتر حسین رضوان در جلسه مطالبه‌گری دانشجویان دانشگاه بوعلی‌سینا نسبت به خوابگاه‌های متأهلی، اظهار کرد: با توجه به شرایط استان همدان و اجاره ندادن خانه به افراد مجرد ما نمی توانیم با اولویت قرار دادن زوج های دانشجو، مجردها را از خوابگاه بیرون کرده و آنها را در آسیب و معضلات جامعه رها کنیم.

وی با تأکید بر اینکه اولویت نخست دانشگاه اسکان دانشجویان مجرد است و نمی‌تواند برای اسکان دادن زوج‌های دانشجو، مجردها را از خوابگاه‌ها بیرون کند، افزود: دانشجوی متأهل کمتر در معرض آسیب های جامعه است اما یک فرد مجرد که دانشجوست و با منابع مالی اندک هم مواجه است را نمی شود در حاشیه شهر رها کرد و معضلات جامعه را بیش از پیش افزایش داد.

رضوان ادامه داد: در چنین شرایطی اولویت دانشگاه ساخت و تکمیل خوابگاه های با کاربری غیرمتأهلی است و اگر دانشگاه بتواند با کمک خیرین این خوابگاه ها را تکمیل کند، به فکر طراحی و ساخت خوابگاه متأهلی هم خواهد بود. با توجه به قانون جوانی جمعیت ۱۰ درصد بودجه جانبی دانشگاه کفاف طرح های عمرانی را ندارد و ساخت یک خوابگاه بیش از ۵۰ میلیارد تومان برای دانشگاه هزینه دارد.

وی با بیان اینکه خوابگاه متأهلی کوثر زیرساخت لازم را ندارد که برای متأهلان مورد استفاده قرار گیرد، تصریح کرد: خوابگاه کوثر بیش از ۱۰ سال است که افتتاح شده و سازه آن با خوابگاه های دیگر متفاوت است و متأهلان نمی‌توانند از آن استفاده کنند اما به علت کمبود خوابگاه و عدم توانایی دانشگاه برای اسکان ۲۵۰ نفر از دانشجویان، بیش از یک دهه است که موفق به اختصاص این خوابگاه به متأهلان نشده ایم. 

رضوان توضیح داد: پیش از شیوع اپیدمی کرونا خوابگاه های خودگردان ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ دانشجو را در خود اسکان می دادند اما با شیوع کرونا و تغییر کاربری این مکان ها دانشگاه مجبور به اسکان این دانشجویان در خوابگاه های خود شد و این ازدحام دانشجو باعث شد ۲۵۰ نفر از دانشجویان در خوابگاه متأهلی کوثر اسکان یابد. مسأله حائز اهمیت دیگر فروش خوابگاه باقرالعلوم در زمان ریاست قبلی دانشگاه بود که خود معضل بزرگی است به طوریکه بعد از دعوت خیرین برای ساخت خوابگاه با این سؤال مواجه بودیم که چرا با وجود کمبود خوابگاه، این خوابگاه به فروش رفته؟

وی خاطرنشان کرد: اولویت دانشگاه بوعلی جذب دانشجوی خارجی است و دانشجوی مجرد بر دانشجوی متأهل اولویت دارد به طوریکه تنها یک دهم (۱۰۰۰ نفر) دانشجویان دانشگاه بوعلی متأهل و مابقی مجرد هستند و با توجه به گرانی مسکن و شرایطی که کرونا به وجود آورد و تعدادی از دانشجویان حذف یک یا دو ترم را داشتند، این بر ازدحام دانشجویان افزوده و مشکلی دوچندان بر دوش دانشگاه گذاشته است.

رئیس دانشگاه بوعلی با بیان اینکه بعد از ساخت بلوک های جدید اگر جا بود به متأهل ها اختصاص می‌یابد، افزود: ساخت یک خوابگاه چند برابر بودجه دانشگاه بوده و از توان ما خارج است بنابراین به دنبال تهاتر هستیم تا بخش خصوصی برای ما خوابگاه متأهلی بسازد، در حال حاضر با کسری بودجه مواجه است بنابراین از نمایندگان استان در مجلس تقاضا داریم نسبت به افزایش بودجه دانشگاه نهایت همکاری را داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه سیاست دانشگاه خارج کردن دانشجوی مجرد از خوابگاه نیست چراکه با خروج آنها مشکلات و معضلات دیگری برای دانشگاه در پی دارد، گفت: خوابگاه متأهلی کوثر که در حال حاضر محل اسکان ۲۵۰ دانشجوی دختر است، با ۳۹ بلوک نمی تواند باری از دوش دانشجویان متأهل بردارد چراکه برای اسکان متأهل‌های متقاضی بیش از ۱۰۰ واحد نیاز است و دانشگاه بوعلی پیگیر ساخت بلوکی برای آنها خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha