احمد گودرزی در خصوص وضعیت مدیریت منابع آب لرستان در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه به منظور جلوگیری از آب غیرمجاز روی پیشگیری از حفر چاههای جدید متمرکز شدیم، اظهار کرد: در این راستا سال گذشته ۵۸ دستگاه حفاری غیرمجاز چاه را از متخلفین که به صورت شبانه و در محیطهای بسته و پنهانی اقدام به حفر چاه غیرمجاز کرده بود ضبط وتوقیف کردیم.
وی گفت: تجهیزات توقیف شده به پارکینگ آب منطقه لرستان منتقل شدند.
معاون حفاظت و بهرهبرداری آب منطقهای لرستان تاکید کرد: امسال نیز همین روال برای جلوگیری از حفر چاههای غیرمجاز ادامه دارد.
گودرزی افزود: در حال حاضر ۷۶۹۰ حلقه چاه مجاز در لرستان وجود دارد که از این تعداد ۵۷۶۰ حلقه کشاورزی و مابقی صنعتی و شرب هستند.
شناسایی ۱۳۷۰ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان
وی بیان کرد: همچنین ۱۳۷۰ چاه غیرمجاز در استان شناسایی شدند که بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ حلقه از آنها به فرم یک و فرم پنج معروف هستند.
معاون حفاظت وبهرهبرداری آب منطقهای لرستان اضافه کرد: این چاهها قابلیت مجاز شدن و مجوز داشتن را دارند و پروسهای برای آنها تعریف شده تا تعیین تکلیف شوند.
گودرزی در خصوص مهندسی بستر و حریم رودخانههای لرستان گفت: اقداماتی که باید به صورت اولیه انجام شود تثبیت مالکیت رودخانههاست.
۲۶۰۰ کیلومتر از رودخانههای لرستان تعیین حد و بستر شدند
وی اظهار کرد: هماکنون ۲۶۰۰ کیلومتر از رودخانههای استان مورد مطالعه حد حریم و بستر قرار گرفتند.
معاون حفاظت وبهرهبرداری آب منطقهای لرستان ادامه داد: پس از مطالعه و مشخص شدن حد بستر رودخانه و حریم آن سند صادر شده است.
گودرزی اضافه کرد: براین اساس چنانچه کسی دخل و تصرفی در بستر حریم رودخانهها اعم از ساخت و ساز، کشاورزی و کاشت درخت داشته باشد چون رودخانه سند دارد و مالکیت آن متعلق به وزارت نیروست و در استان به آب منطقهای لرستان مربوط میشود لذا با این افراد متخلف برخورد قانونی خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات