• دوشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۲۰:۱۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402050201496
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

شهردار تاکید کرد:

اتمام عملیات آسفالت‌ریزی اتوبان‌های شهید کسایی و پاسداران تبریز تا سه ماه آینده

اتمام عملیات آسفالت‌ریزی اتوبان‌های شهید کسایی و پاسداران تبریز تا سه ماه آینده

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز بر تسریع روند اجرای پروژه آسفالت ریزی اتوبان‌های شهید کسایی و پاسداران تاکید کرد و گفت: ضرورت دارد عملیات عمرانی این پروژه تا سه ماه آینده توسط سازمان عمران شهرداری به اتمام برسد.

یعقوب هوشیار در حاشیه بازدید از کارخانه آسفالت شهرداری تبریز، اظهار کرد: رویکرد مدیریت شهری بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و توان داخل مجموعه شهرداری همانند سازمان عمران است و با اتکا به توان داخلی موجب اجرای سریع پروژه‌های شهری همراه با توجه به کیفیت را در پی دارد.

وی با اشاره به بودجه ۷۰ میلیارد تومانی سال گذشته سازمان عمران شهرداری، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری سال جاری مطابق با سیاست بهره مندی از ظرفیت‌های عمرانی خود، بودجه سازمان عمران شهرداری تبریز را  به ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش داده است.

هوشیار ادامه داد: توزیع ۵۰ هزار تن آسفالت در مسیر اتوبان شهید کسایی با اعتبار بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال از مهمترین پروژه‌های عمرانی سال جاری در حوزه آسفالت ریزی است.

وی با تاکید بر اینکه آسفالت اتوبان‌های کسایی و پاسداران در اولویت کاری پروژه‌های عمرانی حوزه آسفالت قرار گیرد، تشریح کرد: سازمان عمران شهرداری در سریعترین زمان ممکن حداکثر تا سه ماه آینده باید عملیات عمرانی در اتوبان‌های کسایی و پاسداران را تمام کند.

وی با بیان اینکه سازمان عمران باید سال بعد یک مجموعه با درآمد بالا و پایدار تبدیل شود، افزود: این سازمان با استفاده از ظرفیت کارخانه آسفالت می‌تواند درآمد پایدار مطلوبی برای مجموعه شهرداری ایجاد کند.

هوشیار با بیان اینکه کارکرد شهرداری تنها خدماتی نیست و با بهره مندی از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان می‌توان اقدام به ارتقای سطح خدمات پرداخت، یادآور شد: استفاده از توان دانش بنیان‌ها یکی دیگر از عوامل حائز اهمیت جهت ایجاد درآمد پایدار شهرداری تبریز است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی در پایان با اشاره به اینکه پروژه تبادل ارس به جاده ارمنستان جزو تکالیف سازمان عمران است، گفت: اجرای پروژه‌های مجتمع رفاهی، ورزشی و خدماتی شهروند، طرح تبادل ارس و دیگر اقدامات عمرانی با بهره مندی از توان مطالعاتی دیگر کلانشهرها با لحاظ پیوست‌های موردنیاز، موجب افزایش عملکرد سازمان می‌شود.

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری تبریز نیز در این بازدید گفت: بر اساس دستور شهردار تبریز، آسفالت ریزی اتوبان شهید کسایی با ۵۰ هزار تن آسفالت طی روزهای آینده آغاز می‌شود.

حسین منیری‌فر، اظهار کرد: شهرداری تبریز برای آسفالت ریزی اتوبان شهید کسایی ۸۰ میلیارد تومان هزینه خواهد کرد که از این میان ۷۰ میلیارد تومان برای تولید آسفالت و ۱۰ میلیارد تومان نیز به منظور آسفالت ریزی تخصیص می‌یابد.

منیری‌فر بیان کرد: شهرداری تبریز دارای سه کارخانه تولید آسفالت است، کارخانه فعلی با قدمت سی سال و ظرفیت تولید ۸۰ تن آسفالت، کارخانه دیگر مجتمع تولیدی آسفالت ۱۲۰ تنی است که نیاز به اورهال دارد و کارخانه سوم تمام اتوماتیک با ظرفیت تولید ۱۶۰ تن بوده و در تولید آسفالت اساسی نقش اساسی دارد.

وی از مخزن سه هزار و ۵۰۰ تنی قیر به عنوان یکی از ظرفیت‌های مجتمع تولیدی نام برد و افزود: تمامی مصالح این کارخانه، علی رغم اینکه معادن بسیاری در اطراف مجتمع وجود دارد از شبستر تهیه می‌شود که هزینه حمل و نقل بالایی دارد.

منیری‌فر یادآور شد: با دستور شهردار تبریز تولید سازمان عمران ۹۸۰ و ۹۰۰ تن در روز شده است و بدون هزینه به مناطق می‌رود.

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری تبریز با بیان اینکه برنامه جدید و  آتی ما اضافه کردن کارخانه جدید است، گفت: ظرفیت ساعتی آسفالت ما ۱۵۰ تن است،  در این بین با توجه به اینکه هر تن آسفالت نیازمند ۶۰۰ کیلو ماسه است، به همین منظور سیستم سنگ‌شکن دو به تازگی راه‌اندازی شده است.

وی با تاکید بر اینکه سال جاری تلاش داریم رکورد ۳۰ ساله تولید آسفالت در شهرداری تبریز شکسته شود، تشریح کرد: ارتقای سیستم تولید مجموعه در دستور کار مجتمع تولیدی آسفالت سازمان قرار گرفته است، امروز اگر قیمت آسفالت بالا نیست، دلیل آن تولید آسفالت در مجتمع تولیدی سازمان عمران شهرداری تبریز است چرا که مجموعه تولیدی به صورت صفر تا صد یعنی از ماکادام تا آسفالت فعالیت می‌کند.

منیری‌فر از نمونه برداری و کنترل کیفی آسفالت به صورت روزانه خبر داد و افزود: تغییر نگرش ما موجب افرایش کیفیت آسفالت تولیدشده می‌شود، باید با هم‌افزایی اجازه هدررفت سرمایه‌ شهر را ندهیم.

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه‌های شاخص این سازمان تشریح کرد: پروژه چمن‌ مصنوعی ورزشگاه الغدیر، ساختمان اداری شهرداری منطقه پنج با ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی، احداث ساختمان ورزش در شش طبقه برای استقرار شرکت باشگاه شهرداری تبریز و احداث ساختمانی در مساحت یک هزار ۷۰۰ مترمربع در لاله که تبدیل به مجموعه عمرانی شهرداری تبریز خواهد شد.

وی با اشاره به دیگر پروژه‌های عمرانی این مجموعه، گفت: طرح زیرگذر حیدرآباد که پیمانکار تجهیز کارگاه در ضلع غربی را آغاز کرده است، تبادل ارس که پاسداران را به جاده ارمنستان وصل می‌کند، پروژه یادگار امام(ره)، مجموعه فرهنگی و رفاهی شهروند در حوزه منطقه پنج از جمله دیگر پروژه‌های این سازمان به شمار می‌رود.

وی یادآور شد: دو معدن نیز توسط شهرداری تبریز خریداری شده که یکی از این دو در خواجه مرجان با شش میلیارد تومان خریداری شده و معدن دوم نیز در امند خریداری شده است، معادن آذرمرجان و امند برای خود تبریز است و سال‌های سال مصالح ما را تأمین می‌کند.

انتهای پیام

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha